Leo2003, la 06 June 2012 - 08:19 AM, a spus:
Polonezii au primit cam asa:
Eu am fost interesat in special de Victory din acelasi ciclu de mari corabii aparut la nemti si cu care spuneam ca m-am capatuit. legat de asta si sapaturile pe net. In ,,UK'', DeAgostini manifesta un interes deosebit, au un forum destinat modelelor de pe piata cu prezentari ale fiecaruia, pagina destinata modelistilor pentru fiecare model in parte iar Victory care e ,,starul pietii'' se bucura de o atentie deosebita fiind prezentat fiecare numar cu piesele aferente si modul de ansamblare la fiecare etapa. Sunt date informatii si despre continutul urmatoarelor 5 numere. In plus, mai spuneam despre asta, scule si alte maruntusuri au fost bonus, ofertele contra cost fiind obiecte tematice fara legatura directa cu constructia modelului. O fi ceva legat de economia de piata care difera total de economia din piata practicata in Romania. Mii de ani, modelul de comert al evreilor a sustinut si ,,inflorit'' capitalismul, principiii ca vitrina vinde marfa si ban cu ban se strange averea au functionat spre beneficiul tuturor. Acum principiul de baza e ,,tunul''.
La obiect, tunurile polonezilor arata a tunuri. Chiar daca unele sunt in pozitii din care se vede doar gura tevii, celelalte ar fi trebuit sa fie macar in norme ca forma daca nu si calitativ. Lipsa cascabelului e cea mai jenanta.