Leo2003, la 2 Mar 2011, 22:04, a spus:
...Continuare
Poza din acest post va fi si ultima.
Personal m-am simtit profund jignit de ultimul mesaj postat de DGDaniel si cum nu-mi place sa deranjez "un cuib de nobili" am decis sa ma retrag de pe acest forum.
@ Leo2003, mesajul lui Daniel nu-ti era adresat. Nici pe departe. Ca sa judeci cele scrise de Daniel ar trebui sa fi de mult mai mult timp membru al acestui forum. Si eu sunt orgolios. Si eu fac machete de peste 25 de ani, dar parca nu cedez asa de usor. Cel putin, mie asa-mi place sa cred.
Despre mine, desi m-am mai confrunt cu asta si nu cred ca numai eu, adica cu "nici un bine nu ramane nepedepsit" consider ca cei ce merita sa fie ajutati, sprijiniti, iubiti chiar, sunt in numar cu mult mai mare decat cei care nu merita si cei care merita sa faci ceva pentru ei, orice, nu merita sa fie pedepsiti din cauza celor ce nu merita, drept pentru care, eu cel putin, nu dezarmez.
@Longinus, catargul in discutie pana acum este arborele trinchet, arbore care la acest tip de nava era inclinat spre in fata (spre prova sau prora caci ambi termeni sunt corecti) sau drept. In lipsa de planuri, alinierea gaurilor prin punti imi spune ca la aceasta nava, arborele trinchet este inclinat spre prova.
Ceilalti arbori, arborele mare si arborele artimon este posibil sa fie ambi inclinati spre pupa sau doar arborele artimon, dar asta vom vedea cand ajungem acolo.
Noaptea e un sfetnic bun!
Bafta!