Leo2003, la 04 June 2012 - 10:11 AM, a spus:
Gemeni daca eram si nu rezonam asa. ,,Ca curca-n''... e cel mai relevant cuvant. Nu au patit nimic, eunucii sunt copii cuminti iar eu nu sunt chiar asa rau cum poate par.
@ In privinta galionului, parerea mea e sa nu se intinda ,,scota'' mai mult decat permite tachetul. Proiectul are niste limite intre care se pot face modificari. Dincolo de ele se pot face experimentari dar fara a aduce imbunatatiri, dimpotriva stricand imaginea. Oferta e la limita a ceea ce ar trebui sa fie un model structural. Mici adaugari nu dauneaza. Modificari majore se puteau face in faza de osatura, acum e tardiv de tarziu. E opinia personala, fiecare face cum crede dar orice modificare mai mult decat permite nivelul originalului trece spre ,,nu e bine''. Eu am etalonul propriu - ce se vede sa nu zgarie retina - iar intamplator asta se potriveste si cu armonia constructiilor navale. Orice corp de nava, indiferent de clasa de integrare a constuctiei are o armonie de continuitate a ansamblelor ce lasa imaginatiei loc de inlocuire a partilor lipsa. Daca un singur element e cat de cat mai ,,colturos'' toata continuarea va fi in aceeasi linie. Spuneam pe undeva, nu mai stiu unde, chiar daca nu cu acelesi cuvinte, corpul unei nave e asemeni cu al unei femei, perfecte, cu linii armonioase iar daca pe mijlocul coapsei are un neg, se duce naibii toata armonia. O fi apreciata ca aiurea comparatia dar va asigur ca e cea reala intre cei ce evalueaza un corp de nava.