Nu iti fa probleme cu tunurile, postarea a fost in regula, nici o furtuna provocata, de ce sa complicam lucrurile ?
@- bobby- Nu fi rautacios, la orice rautate adaugi o alta inseamna o crestere de volum si cred ca e destul rau in lume. Cantitatea de bine si rau e constanta, difera doar proportia, depinde de fiecare cum inclina balanta. Si e o veche poezioara ce zice:
,, Iar pedeapsa cea mai crunta este, cand dusmanul tau,
E silit a recunoaste ca esti bun iar dansul rau...''
Poate revii asupra hotararii de a nu fi in gradinita noastra, macar la cate o ,,excursie comuna'' sa ne mai intalnim.
@- jack- Iarasi ma simt naspa, nu imi place felul de abordare a subiectului Sf. Ioan. Sa zicem ca ai avea dreptate si la fel ar gandi si alti colegi. As fi cu mult mai incantat si real multumit daca respectiva apreciere s-ar rasfrange in comportamentul si activitatea de pe forum, referirea e generala nu la persoana. Iti multumesc. Totusi nici macar nu iti imaginezi (sau poate), ce castig am in urma implicarii, nu e gratis dar plata nu o sa ma multumeasca niciodata, sunt un lacom.
@- ObY- O sa fiu mai ingaduitor decat Leo. Felicitari sincere meseriasului, face un lucru util si recunosc, placut. Nu ma indoiesc asupra succesului de piata, din ce se vede omul are ceva ,,mana'' si e laudabil ca a gasit calea de a se folosi material de asta. Totusi sa ne oprim aici. Modelism inseamna cu totul altceva, e drept ca proportia investitie/castig material e inversa celei prietenului tau, in schimb ,,samburelul'' ala sufletesc e imens. Ma repet, sunt drumuri diferite. Pe subiect si critic de data asta, nu e arta naiva, e artizanat iar la asta calitatea o da impactul de piata.
Ca tot suntem la o mica ,,barfa'' ma intreb ce mai face Razvan ca el a initiat topicul, asta ca era in discutie ca traian ar zice multe.........
Aceasta postare a fost editata de traian: 20 March 2012 - 09:58 AM