Leo2003, la 18 March 2012 - 01:13 PM, a spus:
Trebuie sa recunosc ca asa le vroiam si eu. Dar m-am hotarat sa le fac din aur "de la mama lui din Rosia Montana" poate imi ajuta sfantul sa fiu si singurul cu saborduri din "aur "
Leo2003, la 19 March 2012 - 02:55 PM, a spus:
De mult tin sa va arat maiestria unui baiat din Craiova si o fac acum pt. ca a adus Leo discutia de ceai, cafea. Deci baiatul face scluptura in lemn in special scluptura diforma: icoane , biserici si manastiri, casute, Dracula, si multe altele dar ce m-a impresionat cel mai mult a fost BARCUTELE, deci omul face modele de galioane de o frumusete incredibila nu rezista prea mult pe taraba lui multe din ele avand directie peste ocean.
Bun, referitor la cafea, culoare, cromatica omul atrage atentia prin simplitatea culori adusa pe lemn, lemn scluptat si l-am intrebat cum face acea culoare si a raspuns: - o fac eu...!!! citez: Dintr-un bait, zaţ de cafea, coaja verde nuca...! si ceva... am incheiat citatul.
Normal ca m-am uitat ciudat pe dansul si imi venea sa rad... zicand ca asta face misto de mine, si i-am cerut voie sa fac doua poze la cele mai amarate barcute pe care le-am vazut la el, zic asta ca am vazut Galioane stralucite care au iesit din mana lui.
Ce doresc sa subliniez, este ca cromatica de pe barcutele lui, in comparatie cu sorcova de pe barcuta mea si a altora, face mult diferenta, de ceva frumos.Pun doua poze sa va faceti o idee.
Va rog sa dati cu pietre in ce vreti voi dar nu in snururile alea albe "sireturi de adidasi" ca m-am rugat de 10 minute sa le schimbe sa le dea jos si mi-a zis, ca nu vrea,