Buna seara...am si eu o nedumerire...am cautat vopseluri mate prin aproape toate magazinele brico, dar nu se gasesc, sau se gaseste doar negru si alb, si alea la cutie de 0,75l...la cate culori as vrea eu sa cumpar e o problema cu spatiul de depozitare.
Am citit pe aici vreo 2 ore topicuri despre vopseluri, dar erau in marea lor majoritate discutii intre modelisti cu experienta si din care am inteles cam cat fi-miu cand se uita pe Discovery Science.
In concluzie, pentru partile metalice de la SIB (ancore, obloane, etc) si nu numai (mi-am luat si Bismark 1-50 de la cineva), daca as vrea sa fac o investitie in niste vopseluri ce m-ati sfatui ?
1. email sau acrilice ?
2. Revell e ok ? (am vazut ca are f multe culori interesante gen cupru, bronz, rugina, etc )
3. cam ce culori as mai avea nevoie...eu ma gandeam la :
rosu mat
negru mat
un maro sa imite lemnul (am vazut la cineva traversa de la ancora ca de lemn si arata bestial(acum nu stiu daca era vopsita sau chiar era din lemn)
cupru
bronz
...si astept sugestii
Mentionez ca pana acum am folosit pentru lemn acrilice (vopsea maro si lac mat), parca de la Kober...nu mai stiu ca am aruncat cutia ca nu se mai inchidea si acum le tin in borcan cu capac.
Cam atat pentru moment...nu va plictisesc mai mult...si vroiam sa va spun ca sunteti prietenii mei in fiecare zi, cat as veni de obosit de la munca
...si dusmanii lui nevasta-mea...ca nu poate sa se joace pe Facebook de mine
. O duminica placuta !