dominicue, la 02 March 2012 - 11:58 PM, a spus:
Daca vrei o scula de gaurit manuala ( care mai de dorit in navomodelism ) poti gasi ceva interesant pe hoby tools!
Scule electrice sunt destule prin magazinele gen Praktiker, Obi , Baumax, Dedeman etc etc !
Orcum daca te uiti cu atentie in paginile anterioare s-a mai discutat aceasta problema si ai exemple destule!
sigur ca s-a mai discutat,am vazut si eu in paginile anterioare
1.din polemicile sau discutiile anterioare concluzia era " fiecare cumpara ce doreste si ce crede de cuviinta",eu doream un raspuns concret gen,pe strada ...,la numarul ...,gasesti scula ...,la pretul...,foarte buna pentru gaurit.daca cer prea mult e prima si ultima mea rugaminte.
2.este destul de dificil sa citesti 200 de pagini pentru a cauta un raspuns particular.
3.magazinele virtuale au probleme infinite: nu poti testa sau macar atinge produsul,ba nu au pe stoc dar iti recomanda alceva si esti nevoit sa intrebi iarasi pe forum despre acel produs,trebuie sa ai un program fix pentru a fi acasa cand ajunge pachetul,poti avea surprize neplacute la despachetare si ei sunt absolviti de orice vina,etc.