Respectele mele tuturor pătimaşilor,
Şi îmi cer scuze că abia acum am reuşit să mă prezint comunităţii acestui topic, care din peregrinările mele la temă, pare cel mai amplu şi în aporturi precum şi în valoarea lor, pentru "novicia" mea.
Prima tentativă de aderare la topic am avut-o când am montat prima punte pe structură, dar am întrerupt de atunci datorită unor motive mai presus de voinţa mea. Reluarea lucrărilor de "şantier" nu
se leagă cum mi-aş fi dorit şi aceasta este principala cauză pentru care mă simt cam intrus(după ceva zile de lectură a câteva zeci de pagini din activitatea din spatele topicului).
La obiect, cred că toţi mi-aţi zice că am găsit construcţia torsionată. Cooorect! Am ataşat poza(am fost suficent de guraliv până acum).
Daaaţi o mână de ajutor(soluţie tehnică) unui om neajutorat şi mai ales cu un talmeş-balmeş în cap după strădaniile de a mă adapta atmosferei.
Cu respect şi nu ascund, cu drag, NNegoiţă.
Oricum,pe site-ul rusesc DeA,pozele cu piesele din reviste,nu sunt clare,mie mi se par in ceata...Nu stiu ce rezolutii maxime admit,dar KB,pixelii, pt. ei e sunt o problema.:dribble:Davai...!
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 28 February 2012 - 08:40 PM