Sfantul Ioan Botezatorul Sarcina de partid
Postat 24 February 2012 - 07:39 AM
Am observat ca ai montat cate o bagheta ornament ce vine exact sub gruia de capon , din cate stiu eu sub gruia de capon vine si un coltar cu rol de sprijin!
Aceasta postare a fost editata de dominicue: 24 February 2012 - 07:50 AM
Postat 24 February 2012 - 07:56 AM
@aiurica public/style_images/clean/user_popup.png
Foaerte frumos lucrat ! Daca ma plesnea si pe mine mai devreme ideea ta de a monta acel brau mai sus prelungit pe parapetii taie valului era traznet ! acum insa asta e... merg mai departe asa ...
Una peste alta ornamentele realizate de tine chiar sunt traznet ! Bravoo!
Postat 24 February 2012 - 08:08 AM
Bagheta de sub gruie nu incurca cu nimic. Stiu ca sunt coltare sub gruie. Vor avea o mica decupare pentru bagheta respectiva.
Postat 24 February 2012 - 01:03 PM
entty, la 17 February 2012 - 06:10 PM, a spus:
Uploaded with ImageShack.us
Salut,
Mai sus poze cu SIB-ul meu in lucru, prima slefuire, mulde detalii de complectat, cam tarziu postez din lipsa cateodata de timp, multumesc pentru ajutor.
Ai pus coastele sparge valului incorect, cu un rand in fata.
Postat 24 February 2012 - 08:45 PM
@entty-Ai lucrat destul de bine.O mica observ. daca imi permiti...In pozele tale,portsartul de 55 mm,cel din dreapta cum te uiti de la prova spre pupa,parca e mai inclinat spre punte.Nu mai caut acum poza ta,dar gasesti figura, exact la nr. 50f.
Postat 24 February 2012 - 08:55 PM
Suportii pentru manevre ( cei cu gauri si stift) i-am inaltat la 20mm deasupra puntii coverta, iar suportul catargului antimon am preferat sa-l fac mai lung de 20mm!
,
Astfel incat am perforat puntea si am montat suportul prin gaura respectiva sprijinit de puntea de jos!
Asa am considerat eu mai ok , si tot odata mai solid montajul!
Si cateva pozici cu ce a iesit!
Sper sa nu imi ceara Leo drepturi de autor pentru ca am copiat varianta lui cu brida la capatul gruiei de capon!
Orcum dupa ce Leo mi-a explicat rolul acestor bride, chiar mi s-a parut imperios necesar sa le prestez!
Bridele le-am facut din sarma de cupru 0,7mm! Voi astepta ca timpul sa-si spuna cuvantul in ce priveste patina lor!
Aceasta postare a fost editata de dominicue: 24 February 2012 - 08:58 PM
Postat 24 February 2012 - 10:42 PM
Sau poate nu ma uit eu unde trebuie
Acuma serios vorbind dupe ce am vazut exemplul tau si explicatia , chiar le vad ca foarte logic montate acolo acele bride ( dincolo de metoda mai eleganta...)
O seara buna tuturor!