La bompres, daca arata cum a spus
Leo, eu o sa pilesc pana se aseaza pe sparge-val. Il las suspendat doar daca ar fi corect sa fie asa. Poate are
Traian stiinta despre asta.
Inca nu am incercat parapetul, dar daca iese asa ciudat, iau foarte serios in consideratie sa il fac din baghete, cam cum arata la SIB-ul lui
Staric (v. poza).
Pentru
Yasmin: Bun venit pe forum. Mai curand noi ar trebui sa fim invidiosi pe meticulozitatea feminina
. Pentru burghie si masini de gaurit, mai adaug pe lista si Cora, unde exista si minibormasini si seturi de scule pentru ele care contin burghie si freze. Eu mi-am luat o masinuta de gaurit cu baterii - facuta de niste nemti pe care ii cheama Duna - de la magazinul Conex din Bucuresti, amintit de cineva mai sus. Am dat 50 RON pe ea, isi face treaba, dar pare mai curand o jucarie vanduta prea scump.
La final, pentru un novice ca mine, toate contributiile celorlalti de pe forum sunt importante. Ma bucur ca mai sunt inca meseriasi pe aici, de la care pot invata sau ma pot inspira. Chaiar si ne-meseriasii ajuta mult - macar prin faptul ca impartasesc din dificultatile si incercarile lor, iar ceilalti nu trebuie sa caute singuri solutii. Regret ca in timp au disparut unii dintre forumisiti, in general vitezisti care progresau cind altii - inclusiv eu - facea,desfaceau si se cazneau dupa idei practice.
Aceasta postare a fost editata de Confucius: 16 February 2012 - 12:28 PM