ButonEL, la 1 Feb 2011, 11:53, a spus:
Dupa cum se observa in fotografiile de mai jos partea puntii inferioare si coasta nu sunt perfect plane. Ce pot face pentru a le indrepta? Sau cu putin noroc se aranjeaza la montaj?
Nici ale mele nu-s prea drepte dar nu-mi fac griji. Nu ai deviatii atat de mari cat sa nu se traga la montaj. Nici n-au cum sa nu se traga. Vei vedea!
Saci, la 2 Feb 2011, 00:56, a spus:
Am cumparat si eu kitul respectiv pt. baietelul meu de 9 ani
Bine ai venit in gasca si sa-ti traiasca baiatul si sa fie sanatos! Ii doresc spor la lucru si tie rabdare sa-l indrumi pana la sfarsit.
Daca continua pe ideea cu trasatul cu creionul, ar fi bine sa-l inveti sa folosesca un liniar. Cred ca poate sterge liniile cu guma si sa le traga din nou, daca nu ... la varsta lui nici eu nu eram un modelist mai bun.
Nobrain, la 2 Feb 2011, 15:08, a spus:
Salutari tuturor.
As vrea sa stiu cam ce culori sa folosesc. (ex: cumparate din magazine mari; gen praktiker , dedeman; un cod de culoare sau denumire exacta culoare si lac) pentru a obtine un finisaj aproximativ ca cel din poza.
Bine ai venit!
Parerea mea este ca n-ai nevoie de culori si in plus de asta mai e mult pana departe si pana sa ai ce finisa la nivelul ala.
Pana atunci vor fi destui colegi care vor folosi diverse produse si vor arata rezultatul lor astfel incat sa-ti alegi ce-ti convine.
Pana la urma, ceva va trebui sa faca diferenta.
Tine aproape!
fl0po, la 2 Feb 2011, 13:23, a spus:
Salutare tuturor.
Revin pe forum dupa o lunga pauza. Salut Crios.
Salut, salut! Long time no see!
Iti doresc sa-ti pui corabia la loc de cinste, dar ... inca doi ani de rabdare.
Bafta!