Sfantul Ioan Botezatorul Sarcina de partid
Postat 07 February 2012 - 11:13 AM
MoRb, la 07 February 2012 - 11:06 AM, a spus:
titishor, gaura pentru scari ce dimensiune are? la fel ca si cele facute anterior sau ai facut-o mai mare un pic?
Are dimensiunea de 2 / 2 cm, exact din marginea marcata cu rosu. Eu am ales dimensiunea, nu stiu cum o sa fie in informatiile oferite de DeA.
Postat 07 February 2012 - 12:06 PM
Nu am lipit grilajele si nu am sa le lipesc dupa finisare am sa le las asa pentru a putea fi privita din diverse unghiuri, nu stiu daca este ok, daca aveti opinii sunt binevenite.
Revin la problema care ma macina, ma gandesc sa procedez asa:
Rezolvarea o vad in 4 cadrane, cele de la margine de 7 patrate si cele de la mijloc de 8 patrate si pentru despartirea lor voi folosi 3 sipci din care s-au facut grinzile pt. coaste in primele numere.
Voi ce ziceti?
Revin la problema care ma macina, ma gandesc sa procedez asa:
Rezolvarea o vad in 4 cadrane, cele de la margine de 7 patrate si cele de la mijloc de 8 patrate si pentru despartirea lor voi folosi 3 sipci din care s-au facut grinzile pt. coaste in primele numere.
Voi ce ziceti?
Postat 08 February 2012 - 07:09 AM
Postat 08 February 2012 - 01:40 PM
doru2, la 08 February 2012 - 01:14 PM, a spus:
@ titishor
Salut
Eu sunt inca la munca, dar sunt curios daca cirma iese functionabila in sensul de a se roti in jurul balamalelor.
Mersi
Salut
Eu sunt inca la munca, dar sunt curios daca cirma iese functionabila in sensul de a se roti in jurul balamalelor.
Mersi
Pe balamale se misca chiar f bine dar dupa ce asezi si axul carmei miscarea este obstructionata de acesta.
Ultimul element de la sparge-val , cel mare, am reusit sa il introduc la locul lui fara sa il tai in doua, slefuind o parte din cadrul respectiv. Am marcat cu rosu partea slefuita, care sper sa nu se vada dupa ce va fi captusit. Oricum diferenta nu este f mare iar lipitura este mai solida, zic eu, decat daca o taiam in doua.
Postat 08 February 2012 - 09:49 PM
Baieti ceva nu e inregula. Asa cum arata in instructiuni montarea balamalelor, nu-mi prea surade. Cu aia 3mm carma mi se pare ca iese prea departata de etambou.
In consecinta am sa montez balamalele chiar in acele decupaje ale carmei. Asta implica inca o gaura pentru cuie in balamale.
Am reusit sa pun balamalele pe carma si sa montez carma la locul ei dar e fixata numai in balamaua de sus si de jos. Cele de la mijloc maine. Poate si poze daca termin pe lumina.
Cam asa va arata montajul carmei la mine:
Am montat si coastele pe taieval. Eu, asa cum ziceam, am taiat prima coasta in doua inainte de a o monta.
@Oby In acest moment, opera moarta nu e data cu niciun fel de bait. E numai nuantata nitel cu ulei de in. La sugestia unui coleg de forum, am facut ieri opera vie putin mai inchisa la culoare folosind bait "brun de nuc".
O sa fie mai clar cand voi pune poze. Cel mai probabil vineri.
In consecinta am sa montez balamalele chiar in acele decupaje ale carmei. Asta implica inca o gaura pentru cuie in balamale.
Am reusit sa pun balamalele pe carma si sa montez carma la locul ei dar e fixata numai in balamaua de sus si de jos. Cele de la mijloc maine. Poate si poze daca termin pe lumina.
Cam asa va arata montajul carmei la mine:
Am montat si coastele pe taieval. Eu, asa cum ziceam, am taiat prima coasta in doua inainte de a o monta.
@Oby In acest moment, opera moarta nu e data cu niciun fel de bait. E numai nuantata nitel cu ulei de in. La sugestia unui coleg de forum, am facut ieri opera vie putin mai inchisa la culoare folosind bait "brun de nuc".
O sa fie mai clar cand voi pune poze. Cel mai probabil vineri.
Aceasta postare a fost editata de Leo2003: 08 February 2012 - 10:25 PM