Sfantul Ioan Botezatorul Sarcina de partid
Postat 07 February 2012 - 09:13 AM
titishor, la 07 February 2012 - 08:58 AM, a spus:
Intrebarea ii daca le-ai si lipit ? Daca da o sa reusesti tu cumva sa decupezi si partea pentru accesul la scari. Era mai simplu daca le faceai din start asa cum trebuie sau sa astepti pana iti explica DeA ce si cum sta treaba
Puntea inferioara se vede lacuita. Ce ai folosit ?
Postat 07 February 2012 - 11:13 AM
MoRb, la 07 February 2012 - 11:06 AM, a spus:
titishor, gaura pentru scari ce dimensiune are? la fel ca si cele facute anterior sau ai facut-o mai mare un pic?
Are dimensiunea de 2 / 2 cm, exact din marginea marcata cu rosu. Eu am ales dimensiunea, nu stiu cum o sa fie in informatiile oferite de DeA.
Postat 07 February 2012 - 12:06 PM
Nu am lipit grilajele si nu am sa le lipesc dupa finisare am sa le las asa pentru a putea fi privita din diverse unghiuri, nu stiu daca este ok, daca aveti opinii sunt binevenite.
Revin la problema care ma macina, ma gandesc sa procedez asa:
Rezolvarea o vad in 4 cadrane, cele de la margine de 7 patrate si cele de la mijloc de 8 patrate si pentru despartirea lor voi folosi 3 sipci din care s-au facut grinzile pt. coaste in primele numere.
Voi ce ziceti?
Revin la problema care ma macina, ma gandesc sa procedez asa:
Rezolvarea o vad in 4 cadrane, cele de la margine de 7 patrate si cele de la mijloc de 8 patrate si pentru despartirea lor voi folosi 3 sipci din care s-au facut grinzile pt. coaste in primele numere.
Voi ce ziceti?
Postat 08 February 2012 - 07:09 AM
Postat 08 February 2012 - 01:40 PM
doru2, la 08 February 2012 - 01:14 PM, a spus:
@ titishor
Salut
Eu sunt inca la munca, dar sunt curios daca cirma iese functionabila in sensul de a se roti in jurul balamalelor.
Mersi
Salut
Eu sunt inca la munca, dar sunt curios daca cirma iese functionabila in sensul de a se roti in jurul balamalelor.
Mersi
Pe balamale se misca chiar f bine dar dupa ce asezi si axul carmei miscarea este obstructionata de acesta.
Ultimul element de la sparge-val , cel mare, am reusit sa il introduc la locul lui fara sa il tai in doua, slefuind o parte din cadrul respectiv. Am marcat cu rosu partea slefuita, care sper sa nu se vada dupa ce va fi captusit. Oricum diferenta nu este f mare iar lipitura este mai solida, zic eu, decat daca o taiam in doua.