Off topic rau.
Mai baieti, cand vreti sa postati nu mai apasati butonul "Raspunde" daca nu este strict necesar sa apara si comentariul celui caruia ii rapudeti. Daca totusi tineti mortis, puteti sterge o parte din textul dintre "quote" Ex. [quote
. name=...........]....text ce poate fi sters...[/quote
.]. E mult mai simplu sa raspundeti apasand butonul ala mai mare mai de jos "Raspuns nou".
Daca vreti sa puneti poze, in editorul de text aveti un buton "Click pentru a atasa fisiere". Clica pe el si selectati poza care nu trebuie sa fie mai mare de 2MB. Pentru asta redimensionati poza intr-un editor oarecare moca de pe net (Irfan View, Fast Stone, etc.) la o rezolutie maxima de 1024x768 pixels. Dupa ce se incarca poza - apare mica in stanga - apasati butonul din dreapta " Adauga in postare".
Hai ca nu e greu.
Daca am ajutat pe cineva OK. Daca nu, rog un admin sa faca curatenie.
Eu ma lupt cu citatele inutile de cind sunt moderator, nimeni nu intelege, ba unii se si supara! Si crede-ma, nu inteleg ce-i asa de greu sa dai clic, vorba ta, pe butonul ala mare "Add Reply".
Cit despre punerea pozelor, pe forum este un tutorial, explicatie mura-n gura, numa' bun de citit si aplicat. Dar ...a se citi replica lui Traian.
Scuzati de interventie dar nu m-am putut abtine.
Z
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 03 February 2012 - 12:12 PM