@Olimpiu - si al meu e Kober - dar cires, in 3 straturi; ce-i drept - nu am cautat unul special, ca stiam ca asta il am prin casa - si mi-a parut potrivit contrastul intre punte si ce urma sa-mi iasa mie; cert e ca e enervanta chestia cu modul de absorbtie al diverselor bucatele de placaj; mai mai ca numa' nu nimeresti doua la fel la culoare... de-aia ma gindeam ca poate nu era totusi o ideea rea vopseaua...
Cit despre traverse - ale mele NU potrivesc perfect! cel putin una (cea care vine pe coasta 7) e aproape cu 1 mm mai sus decit ar trebui.
De asemenea - tot "la rece" asezindu-le la locul lor - am constatat ca desi primul st de punti la mine se potriveste perfect (spre deosebire de cele ale lui SorinR) - al doilea set gindes'ca e de la alta barca! Daca le "imping pina la capat" cum se sugereaza in instructiuni in revista - imi ramin cam 2-3 mm intre ele pe mijloc! Singura solutie e sa le lipesc una linga alta, dar nu stiu cum o sa mai obtin alinierea finala, chiar daca astept pina e construit tot scheletul. Si aici chiar mi-ar prinde bine un sfat/idee.
All in all - spuse fiind cele de mai sus - io unul nu pot sa trag decit o concluzie: nu stiu cum e cu "laser-cut"-urile astea - da' se pare ca fiecare avem kitul nostru unicat! Adica...daca la 4 numere dintr-o suta si nici 15 piese din total avem ATITEA diferente - ma gindesc ca la final - norocosii or sa aiba Sf IB, cei mai "jmecheri" Bounty-ul, profesionistii oarece Victory si astia mai de la "curu' companii" (cum zicea bunicul meu) - o barca de pescari din Delta

@DGDaniel - nu stiu daca am inteles bine poza ta (da' cre' ca da...): tu zici ca la imbinarea aia sa mai adaugam DEFINITIV 2 bucatele de placaj (ca sincer eu ma gindeam ca nu prea are cum sa tina chestia aia lipita DOAR asa)?