Aceasta postare a fost editata de Mondeo: 28 December 2011 - 01:01 PM
Sfantul Ioan Botezatorul Sarcina de partid
Postat 28 December 2011 - 01:18 PM
De acord cu tine. Asa pare. Fila aia pe acolo trebuie sa vina. Probabil ca fringerea pare mai accentuata deoarece, cu toate ca este continua, acolo am facut o crestatura.
Uite AICI o alta imagine.
Uite AICI o alta imagine.
Aceasta postare a fost editata de Leo2003: 28 December 2011 - 01:26 PM
Postat 29 December 2011 - 04:46 PM
Cavaletul - ca asa se cheama - e un element reprezentativ pentru un model, modul in care e executat punand in valoare modelul. Acelasi respect care se acorda navei trebuie acordat si cavaletului, asta fiind si o eticheta pentru realizator.
Nu pot sa spun ca cel prezentat de DeAg. nu arata bine nici comentarii la pret nu o sa fac, s-au facut destule ca sa mai fie reluate. Cert e ca de accesoriu e nevoie, cine isi permite se merita, cine poate il poate realiza dupa propria indemanare, esential e sa fie si sa indeplineasca cerintele.
Nu pot sa spun ca cel prezentat de DeAg. nu arata bine nici comentarii la pret nu o sa fac, s-au facut destule ca sa mai fie reluate. Cert e ca de accesoriu e nevoie, cine isi permite se merita, cine poate il poate realiza dupa propria indemanare, esential e sa fie si sa indeplineasca cerintele.
Postat 30 December 2011 - 11:46 AM
Prima data am incercat sa o fac cum zice DeA, "aluna". Am ajuns la o oarece nuanta de aluna cu bait stejar in diferite dilutii, dar, dupa ce am pus pozele pe forum si m-am uitat la ele nu mi-a mai placut. Asa ca am slefuit cu smirghel etrava si am baituit-o iar. De aceasta data am folosit o parte bait cires, doua parti bait mahon si doua parti apa chioara. Am dat trei "maini" si a iesit ce se vede.
Aceiasi soarta vor avea chila, carma, taievalul si ce-o mai trebui.
Aceiasi soarta vor avea chila, carma, taievalul si ce-o mai trebui.
Aceasta postare a fost editata de Leo2003: 30 December 2011 - 12:08 PM