Sfantul Ioan Botezatorul Sarcina de partid
Postat 26 December 2011 - 09:00 AM
@masulik17 E ciudat ca au dat numai 3 baghete 3x1.5. La nr.55 si nr.65 mai primim cate doua baghete 3x1.5. Poate ajung cu alea, nu stiu, dar pana atunci coca va fi finalizata. Eu am rezolvat cumparand ultimul numar de doua ori.
@ACHRISTIAN Cu gandul la Mos Craciun ai montat traversele ancorelor invers.
Postat 26 December 2011 - 11:25 AM
Leo2003, la 26 December 2011 - 09:00 AM, a spus:
@masulik17 E ciudat ca au dat numai 3 baghete 3x1.5. La nr.55 si nr.65 mai primim cate doua baghete 3x1.5. Poate ajung cu alea, nu stiu, dar pana atunci coca va fi finalizata. Eu am rezolvat cumparand ultimul numar de doua ori.
@Leo,multumesc ptr avertizare ,asa e
![Imagine postata](http://www.cartula.ro/forum/public/style_emoticons/default/diablo.gif)
![:drinks:](http://www.cartula.ro/forum/public/style_emoticons/default/drinks.gif)
Postat 28 December 2011 - 01:18 PM
De acord cu tine. Asa pare. Fila aia pe acolo trebuie sa vina. Probabil ca fringerea pare mai accentuata deoarece, cu toate ca este continua, acolo am facut o crestatura.
Uite AICI o alta imagine.
Uite AICI o alta imagine.
Aceasta postare a fost editata de Leo2003: 28 December 2011 - 01:26 PM
Postat 29 December 2011 - 04:46 PM
Cavaletul - ca asa se cheama - e un element reprezentativ pentru un model, modul in care e executat punand in valoare modelul. Acelasi respect care se acorda navei trebuie acordat si cavaletului, asta fiind si o eticheta pentru realizator.
Nu pot sa spun ca cel prezentat de DeAg. nu arata bine nici comentarii la pret nu o sa fac, s-au facut destule ca sa mai fie reluate. Cert e ca de accesoriu e nevoie, cine isi permite se merita, cine poate il poate realiza dupa propria indemanare, esential e sa fie si sa indeplineasca cerintele.
Nu pot sa spun ca cel prezentat de DeAg. nu arata bine nici comentarii la pret nu o sa fac, s-au facut destule ca sa mai fie reluate. Cert e ca de accesoriu e nevoie, cine isi permite se merita, cine poate il poate realiza dupa propria indemanare, esential e sa fie si sa indeplineasca cerintele.