MalasorteChris, la 23 Feb 2011, 22:37, a spus:
... Atunci cand l'a creat a vrut ca acest topic sa fie unul curat, doar pentru tehnicile si metodele de realizare a acestei machete cu care ne tot batem capul noi. ...
Aha. Acum am inteles si eu cum sta treaba. Topicul asta este doar pentru cei ce cumpara in 2011 si restu, care au cumparat in 2005 si 2010 sa mai astepte pine ce-i vom ajunge din urma ca si numar de piese si ulterior nu au decit sa ni se alature noua...
Ai foarte mare dreptate. trei numere dintr-o revista sunt intradevar o foarte mare bataie de cap. Oare cum va fi cind vom trece de 50 de numere?
Eu unul am sa cumpar in continuare revista si am sa-mi postez tot aici parerile. Sa speram ca de data asta va reusi proiectul si vom putea posta doar tehnicile si metodele de realizare a acestei machete, fara alte comentarii.
Momentan ne confruntam totusi cu o problema: numarul 4 nu a aparut inca. Oare de ce? Daca este sa dam un exemplu, "cursul de pictura" a reusit sa treaca de nameti. Corabia insa nu a reusit ca trevbuie sa se topeasca zapada...
Aceasta postare a fost editata de florin71_skoda: 23 February 2011 - 10:59 PM