Surprins sa fiu dat ca exeplu ... dar placut
Va avertizez ( nustiu a cata oara) pare usoara ,dar e al
de grea ... stai tot timpul pe muchia de cutit, inre a continua si a da foc la tot ce ai facut pana acuma. Si nu uitati imbatranirea se face la TOT , pana la ultimul cuisor ... nu poti avea o corabie imbatranita cu o punte oglinda, cu o barca ca de la pachet,cu panze curate ca lacrima ... sa nu ziceti ca nu v-am spus
Tehnica in pricipiu e simpla ... aveti nevoie doar de putin vopsea pictura Umbra naturale ( Maimeri 493) , un pic de Siena (#278), o carpa ... si mult curaj ( e un sfat pe care l-am primit si eu de la un as ...) Ca etapa premargatoare eu am mai filat cu file la care am slefuit marginea ( sa zicem sub 45 grade) ...Acuma luati corabia in mana si uitativa cam unnde sunt locurile unde se aduna cea mai multa murdarie ... acolosi aplicati UMBRA ... nu uitati sa aducei granita intre culori spre zero cu carpa ( stergeti pur si siplu )... pe la centru aveti murdarie doar printre file,deci dati cu vopsea si stergeti cu carpa ... asta e tot ...dar urmeaza alte detalii care au ttehnici putin diferite ... am scris in topicul meu.
P.S.
Daca nu aveti UMBRA...o obtineti amestecand ( la ochi ...) SIENA ( maro) cu NEGRU ...atentie la NEGRU ( ca fapt divers in liceu aveam interzisa aceasta culoare ...)
si mai repet ... FOLOSESC DOAR CEIA CE PRIMIM IN REVISTE ( poate doar cumparate in dublu exeplar)
Aceasta postare a fost editata de staric: 05 December 2011 - 01:05 PM