Sfantul Ioan Botezatorul Sarcina de partid
Postat 23 February 2011 - 10:36 AM
Pletila, la 23 Feb 2011, 10:10, a spus:
Deci cum spuneam:
Dureaza pana strecori anuntul de intrerupere a seriei in atatea reviste...doar cererea a fost mare.Deci probabil ca ultimul numar o sa apara maine...
Dureaza pana strecori anuntul de intrerupere a seriei in atatea reviste...doar cererea a fost mare.Deci probabil ca ultimul numar o sa apara maine...
Ti-am inteles ideea din celalalt post... nu cred ca este cazul sa te repeti in toate posturile de pe forum. Aveti rabdare, nu mai aruncati cu venin (sport national).
Una peste alta, indiferent de ce se va intampla, multi dintre noi au fost inoculati cu 'microbul' modelismului si sunt convins ca isi vor achizitiona kituri in viitorul apropiat. Deja Revell, care aducea numai kituri de plastic, a inceput o campanie de mesaje catre clientii inregistrati, prin care se solicita voturi legate de modelele de corabii din lemn care sunt dorite. Deci interesul a crescut si din partea modelistilor, dar si a celor care aduc produse in piata.
Postat 23 February 2011 - 11:26 AM
Buna ziua.
Confirm si eu ca nu am gasit corabia. Totusi din mai multe locuri am primit aceeasi info ca si voi - a fost o intarziere la livrare si va sosi maine. Eu zic ca e totusi corect sa le acordam prezumtia de nevinovatie, mai ales daca ne uitam si la vremea de afara.
Confirm si eu ca nu am gasit corabia. Totusi din mai multe locuri am primit aceeasi info ca si voi - a fost o intarziere la livrare si va sosi maine. Eu zic ca e totusi corect sa le acordam prezumtia de nevinovatie, mai ales daca ne uitam si la vremea de afara.
Postat 23 February 2011 - 01:10 PM
Shu, la 23 Feb 2011, 11:26, a spus:
Dap.... acelasi lucru si la Petrosani. Dreptul la prezumtia de nevinovatie l-au pierdut de foarte mult timp. Acum trebuie sa "inghita veninul" care noi il administram la fiecare intarziere. Dar noi atat putem face- sa speram ca e doar o intarziere. Eu unu' totusi sunt 100% sigur ca este doar o intarziere deoarece numarul 4 a fost in toate editiile precedente, deci exista in stoc. Griji trebuie sa ne facem de saptamana viitoare incolo.
O zi buna. Ne linstim pana maine...
Postat 23 February 2011 - 01:31 PM
stageexp, la 23 Feb 2011, 09:45, a spus:
Si in tm s-a spus ca pe maine ajunge.
Eu speculez ca sunt probleme cu timpul nefavorabil, ninsoarea ne ia pe noi, pe romani prin surprindere de fiecare data.
Eu speculez ca sunt probleme cu timpul nefavorabil, ninsoarea ne ia pe noi, pe romani prin surprindere de fiecare data.
De data asta nu cred ca pe noi ne-a luat prin surprindere, daca din cauza zapezii nu au sosit, atunci probleme fix peste granita intrucat la noi s-a circulat fara restrictii.
Postat 23 February 2011 - 02:48 PM
Postat 23 February 2011 - 04:19 PM