Sfatos, la 17 October 2011 - 07:55 PM, a spus:
Deci pretentiile noastre sunt urmatoarele: magazinul, adresa, denumire exacta produs, pretul,.... raftul, programul de functionare, reducerile existente.... asta vrem a sti de la dumneata.... Numele si numarul de telefon al casierei blonde e de la sine inteles ca trebuie trecut primul..
Mai intai mi-am facut singur amestecand rumegusul cu aracet. Doar ca sunt doua probleme: rumegusul e amestecat si cu pilitura de fier (de la capetele cuielor) si udat capata culoarea gri, iar a doua e ca aracetul folosit de mine devine transparent la uscare, deci lumina trecea in continuare prin crapaturi.
Pasta de lemn am gasit-o la Bricostore pe raftul care gazduieste si chiturile de cutit pentru lemn si zidarie. Sunt niste cutii mici de tabla ( cum erau cutiile mici de ness...) si se cheama chiar Pasta de lemn. Costa cam mult, vreo 20RON. Altfel sunt convins ca merge foarte bine si orice chit acrilic pentru lemn si zidarie. Daca nu iti place alb il poti colora cu orice acuarela.
PS Pe casiera blonda cred ca o cheama Veta (o recunosti dupa negul de pe nas :) ).