Confucius, la 17 October 2011 - 04:54 PM, a spus:
- pentru chituire am folosit pasta de lemn (adica solutie acrilica apoasa amestecata cu rumegus fin). Exista si de cumparat. E o solutie buna pentru ca este tot lemn ca si filele, actril ca si lacul, iar dupa uscare ramane poroasa astfel incat sa siba aderenta aracetul.
Unde ai gasit asa ceva ca pe mine ma batea gandul sa fac treaba asta amestecand rumegus cu aracet, dar este nasol daca nu ai un atelier de tamplarie care produce mult rumegus (si mai ales fin).
Deci pretentiile noastre sunt urmatoarele: magazinul, adresa, denumire exacta produs, pretul,.... raftul, programul de functionare, reducerile existente.... asta vrem a sti de la dumneata.... Numele si numarul de telefon al casierei blonde e de la sine inteles ca trebuie trecut primul.
Leo2003, la 17 October 2011 - 07:43 PM, a spus:
Am folosit poza rusului pusa de tine. Nu mai stiu unde e originalul. Poate e mai mare si iti dai mai bine seama ce si cum.
Leo nici eu nu stiu, o sa caut totusi, dar este interesanta ideea ta. Eu ma gandeam ca voi taia filele de la al doilea bordaj cu un milimetru mai scurte ca sa-mi iasa bordura. Mai analizez insa problema ca nu e graba mare.
Mutumesc de indicatie.
PS: Bine ca nu s-a observat paharul de vin din poza, ca zicea lumea ca vedeam sui si de aceea mi-au iesit liniile curbe.
Aceasta postare a fost editata de Sfatos: 17 October 2011 - 08:07 PM