@doru2 și Leo2003: Din câte am înțeles, filele actuale sunt doar un suport pentru filele finale. Așa că aștept să văd piesa care vine în gaura aia și o să rezolv atunci. Decuparea orificiilor mă cam îngrozește, deoarece lemnul îmbibat cu aracet este destul de dur. De exemplu eu nu filez zona cu saborduri și apoi decupez sabordurile, ci lipesc bucățele, urmând să mai am ceva de pilit. Însă vă mulțumesc la ambii, nu-mi era clar ce vine acolo.
Ușile, într-adevăr nu arată bine, o să mă gândesc. N-o să fac cine știe ce, dar probabil o să folosesc ușile originale filate cumva, nu foarte sofisticat. Nu m-am lămurit (caut pe net) cum se deschid. După poziția balamalelor par că se deschid în exterior. Dacă se deschid spre exterior încerc să le fac mobile. Dacă se deschid spre interior le fac fixe.
@catalins: Parapetele vor fi finisate când vin copastiile. Din câte știu eu copastiile nu sunt înclinate, dar eu am văzut doar nave moderne.
@SorinR: Tu ai căpătat mai multe file ca mine!
@pelly67: Drăguț. Eu însă doresc să văd cum iese cu ce dă DeA, așa că ritmul este, ca pe șantier, „ritmul macaralei” (revistei).