Sfantul Ioan Botezatorul Sarcina de partid
Postat 30 August 2011 - 09:57 AM
Deci sa inteleg ca aracetul e gratis? Nu stiu poate gresesc eu undeva, dar exista kit de cutit la 13 lei la Kg si sincer nu cred ca se gaseste aracet pe undeva la banii astia, pur si simplu mie mi se pare mai ieftin chitul de cutit.
Pe de alta parte am observat ca exista un adevarat trend pe aici privind cheltuielile... Nu a zis nimeni sa arunci cu banii, dar unele economii mi se par de a dreptul bizare...
Pe de alta parte am observat ca exista un adevarat trend pe aici privind cheltuielile... Nu a zis nimeni sa arunci cu banii, dar unele economii mi se par de a dreptul bizare...
Postat 30 August 2011 - 10:46 AM
Mondeo, la 30 August 2011 - 09:57 AM, a spus:
.............. Nu a zis nimeni sa arunci cu banii, dar unele economii mi se par de a dreptul bizare...
Nu fi rautacios. Sa ne gandim ca suntem in situatia in care suntem (ca natiune) sa recunoastem ca se simte la buget fiecare cheltuiala in plus si sa constientizam ca a fi hobbyst in Romania e o forma de nebunie. Pe de alta parte nu sunt reguli stricte in modelism, fiecare foloseste ceea ce il multumeste sau avantajeaza, ceea ce conteaza e rezultatul final.
Postat 30 August 2011 - 11:42 AM
Cred ca voi opta pentru chit din 2 motive:
- mai usor de finisat;
- umple si spatiile mici ramase, aplatizazeaza suprafetele mai mari daca este cazul.
Am aplicat aracet si pe cantul filelor; chiar daca am sters dupa montarea unei file surplusul de aracet si chiar daca acesta se usuca transparent, tot nu sunt multumit. Nu se vede frumos in lumina. Voi incerca sa vopsesc Nu m-am hotarat daca sa vopsesc in culoarea puntilor (pin) sau a coastelor (mahon) . Cred ca voi incerca mai intai cu vopseaua deschisa si daca nu imi place dau mahon.
Ups! A reaparut Bobby. Nici o poza?
- mai usor de finisat;
- umple si spatiile mici ramase, aplatizazeaza suprafetele mai mari daca este cazul.
Am aplicat aracet si pe cantul filelor; chiar daca am sters dupa montarea unei file surplusul de aracet si chiar daca acesta se usuca transparent, tot nu sunt multumit. Nu se vede frumos in lumina. Voi incerca sa vopsesc Nu m-am hotarat daca sa vopsesc in culoarea puntilor (pin) sau a coastelor (mahon) . Cred ca voi incerca mai intai cu vopseaua deschisa si daca nu imi place dau mahon.
bobby, la 30 August 2011 - 11:36 AM, a spus:
asta e chiar nesimtit, si pe topicul cu bismarck a facut la fel, nu il vede niciun moderator?
Ups! A reaparut Bobby. Nici o poza?
Postat 30 August 2011 - 12:20 PM
Mondeo, la 30 August 2011 - 09:57 AM, a spus:
Deci sa inteleg ca aracetul e gratis? Nu stiu poate gresesc eu undeva, dar exista kit de cutit la 13 lei la Kg si sincer nu cred ca se gaseste aracet pe undeva la banii astia, pur si simplu mie mi se pare mai ieftin chitul de cutit.
1. Ala pe care il am DEJA in casa - da, poti sa zici ca e gratis.
2. Momentan nu ma dau afara din casa nici macar aia 13 lei pe kil despre care vorbesti tu...
3. Se gaseste aracet mult mai ieftin de atita, daca te uiti si in alte magazine decit cele "de profil" si cele "de fite". Bunaoara, ultumul pe care l-am luat eu, tot la un kil, daca bine-mi amintesc o fost undeva in jurul a 8-10 lei. Dar e luat dintr-un amarit de "Fieru' "....
4. Nu prea am inteles partea cu "trendul privind cheltuielile". Si nici ce anume ti se pare "economie bizara".
5. Nici activitate prea intensa din partea ta nu-mi amintesc sa fi vazut pe aici... De bagat strimbe de pe marginea drumului e simplu.... Da' de ce nu deschizi matale un topic dedicat "ne-economiei deloc bizare", in care sa vedem ce scule si accesorii minunate posezi si ce anume ai facut cu ele...
Scuze tuturor de off-topic.
Si ca sa nu fiu TOTAL pe linga - uite si poze actuale:
bobby, la 30 August 2011 - 11:36 AM, a spus:
asta e chiar nesimtit, si pe topicul cu bismarck a facut la fel, nu il vede niciun moderator?
probabil o sa ma vada pe mine, ca m-am atacat la postul lui @Mondeo
Postat 30 August 2011 - 03:44 PM
Imi cer scuze daca am ofensat pe cineva, chiar nu asta fost scopul meu, pur si simplu am crezut ca nu stiti ca se gasesc si variante ieftine de chit sau alte minuni,
Cu lucrarea sunt inca in urma pentru ca am avut si Bismarck-ul de facut de la zero, de abia ieri am terminat, ma-i am de slefuit de bibilit la el, si ca sa fiu sincer nici nu vreau sa pun poze acum ci SIB pentru ca nu sunt tocmai incantat de cum arata in momentul actual.
Cu lucrarea sunt inca in urma pentru ca am avut si Bismarck-ul de facut de la zero, de abia ieri am terminat, ma-i am de slefuit de bibilit la el, si ca sa fiu sincer nici nu vreau sa pun poze acum ci SIB pentru ca nu sunt tocmai incantat de cum arata in momentul actual.