Ce vreau sa zic? Urmati instructiunile fratilor, lasati auto-formarea ca nu ajungeti nicaieri asa. Si acum vorbesc din experienta proprie. Pe forumuri se gasesc info extrem de utile dar constituie decat alternative sau completari la ghid, punctual ici-colo. ... Deja cunosc un caz cu un nene care s-a apucat si el de SIB, a lucrat 2 luni cum a citit/inteles el de pe forumuri, cum a crezut el, numai cum scria in ghid nu. Rezultatul: a bagat SIB-ul pe foc! Evident ca nu trebuie sa ne resetam gandirea si imaginatia. Dar toate astea trebuie facute numai pe marginea si cu gandul la standarde.
Mai sunt unii care au inceput constructia SIB-ului ... avand rabdare. Si pe la nr. 7-8, de-atata rabdare, au renuntat. Mai cunosc pe cineva care a vazut el pe un forum ca nu trebuie vopsit/lacuit nimic. A lucrat fara sa vopseasca vreo piesa si acum, vazand ca nu-i spune nimeni CAND si CUM sa faca vopsitoria, a dat o buleala de plangi, vopsind cum s-a mai putut printre coaste, grinzi si alte lemne. Se vede ca dreaq.
...
In sfarsit ... tineam demult sa-mi spun si eu parerea despre accest subiect. Poate gresesc eu dar as fi foarte fericit daca macar ar da de gandit putin unor incepatori.
![:drinks:](http://www.cartula.ro/forum/public/style_emoticons/default/drinks.gif)