Chiar daca sunt in urma cu SIB-ul, am zis sa pun si eu poze. Asta pana nu ma demoralizez de tot, va zic mai jos de ce :)
Si un motiv pentru care imi place hobby-ul asta (saracii or sa afle mult mai tarziu ca piesele pe care le-au baituit si le-au pilit nu au folosit la nimic):
Acum.. problema. Desi din poze puntea pare cam galbuie, e de la aparat, ea e un fel de crem care mie imi place foarte mult. E bait de castan amestecat cu mahon, diluate foarte mult, baituri pe baza de apa luate din Obor. Eu lucrez numai seara/noaptea in bucatarie, la lumina unui bec economic. Toate culorile le-am potrivit sub becul ala. Zilele trecute, intr-o dimineata am dus-o in sufragerie, si cand am vazut puntea la lumina zilei era sa cad jos... este... un fel de visiniu deschis :( Nu puternic, dar sigur nu seama cu SIB-ul de seara :)
In momentul asta stau si ma uit la ea si habar n-am ce sa fac. Am incercat cu alcool izopropilic sa frec putin puntea dar nu a avut efect (ma rog, a avut efect advers, in sensul ca pigmentii de bait s-au acumulat in puncte). Am incercat pe o punte care nu se vede, nu pe cea superioara. Am incercat sa spal cu apa, pe un betigas de urechi, intr-adevar se deschide nuanta dar tot pe acolo e. Mai sus ziceam ca la lumina zilei se vede aiurea, adevarul e ca la lumina soarelui se vede asa, atunci cand razele soarelui bat pe ea. In casa, la semiumbra, se vede OK. Sa incerc un lac mat, oare? Sau vorbesc prostii...
Cand o sa-i fac suportul, o sa-l fac mai inalt, ca sa am loc pentru:
Sfantul Ioan Botezatorul
(a se vedea numai seara)
O sa incerc maine sa fac niste poze, poate va pot arata nuanta, desi la cum ies cu aparatul asta...
Aceasta postare a fost editata de moflea: 06 August 2011 - 12:29 AM