moflea, la 05 August 2011 - 01:03 AM, a spus:
...........:( Pe forumurile din tarile cu apa calda oamenii ar fi fost incurajati, li s-ar fi dat solutii de remediere a problemei, dirijati cu un ton politicos cu un link catre pagini anterioare cu discutia cu pricina, nu trimisi la plimbare...
Cand apare cate o gogorita toata lumea scoate la comparatie ,,tarile cu apa calda'' insa nimeni nu tine cont de ceea ce ei au si noi nu si ceea ce noi avem si ei nu. Pe de alta parte oamenii sunt la fel peste tot manifestarile lor fiind asemanatoare deci treaba cu ,,dincolo era mai ieftin'' e cam subreda. Si mai e ceva, prin alte parti oamenii intai se documenteaza pe subiect si atunci cand nu mai gasesc solutii apeleaza la ajutoare. Ca proprie apreciere, fara pretentii moraliste, doar pe subiectul Mari Corabii de aici, de la deschidere si pana acum s-a pus aceeasi intrebare de diferiti membri, de cateva ori dupa ce deja se discutase problema respectiva. Eu inca nu am inceput constructia dar de fiecare data cand intru pe forum citesc tot ceea ce s-a postat de la ultima vizita desi sincer nu am nici un interes. Nu vad de ce tocmai cei interesati nu fac la fel, din tot materialul adunat pe tema de cand a inceput, se pot clarifica problemele aparute pana la zi.
Aici, la noi, inca se mai gaseste cate cineva sa repete a n'spea oara un raspuns, dincolo, din cate stiu eu se spunea ,,HAI PA ''
Ca o paranteza, nu am suportat niciodata comparatiile cu ce e ,,dincolo'' care culmineaza actual cu alinierea preturilor functie de euro, de ce oare doar preturile si nu si salariile? Si poate fi extins si la alte domenii. Oare noi de ce nu putem fi ca ei dar incepand cu propria persoana, nu asteptand ca cei din jur sa se schimbe?