Sfantul Ioan Botezatorul Sarcina de partid
Postat 04 August 2011 - 01:36 PM
Sorin uite cam asa ceva, am tinut de unde am masurat ca trebuie rasucita si in continuare cu doua degete am rasucit, dar atentie usor, traba asta ajuta foarte mult.
Postat 04 August 2011 - 01:48 PM
Zicea Radu cu ceva timp in urma, cred ca la Bismarck, ca "filele trebuie linse un pic". Scuze, dar, cam asa zicea el. Cum sunt rau, am vrut sa ma dau la el, ca e indecent. Apoi am cautat pe net chestia cu pricina si am vazut pe la niste mesteri asiatici ca chiar asa faceau. Cu cele doua maini lipeau o fila, iar, pe urmatoarea o molfaiau in gura.
Nu stiu daca e o metoda consacrata in modelism, dar, de cand am vazut chestia, io asa fac.
Aceasta postare a fost editata de Leo2003: 04 August 2011 - 02:34 PM
Postat 04 August 2011 - 03:22 PM
Leo2003, la 04 August 2011 - 01:48 PM, a spus:
Nu stiu daca e o metoda consacrata in modelism,
Aia ziceam si eu, treaba am invatat-o pe vremea cand eram pustan de la un maistru batran , zicea ca e bine sa iti adaptezi limba pentru orice fel de trebi ca nu se stie in viata.......si nu tot timpul te poti folosi numai de maini.
Oricum functioneaza pentru muieri ,,instant'' la cele mai pretentioase tot fiertura e mai eficienta. ( a se interpreta inmuieri )
Aceasta postare a fost editata de traian: 04 August 2011 - 03:24 PM
Postat 04 August 2011 - 03:35 PM
N.B. Azi, pentru prima data de cand bananai pe acest forum, am fost vizitati de o fata. Asa ca ,,,, mare atentie...
oanasm o cheama
Aceasta postare a fost editata de Leo2003: 04 August 2011 - 03:43 PM
Postat 04 August 2011 - 03:53 PM
... iar daca se apuca fetele de SIB, va spun cinstit ca am dat de ... vedeti aci un reprezentant xandra
http://chez-xandra.be/publ/12
Aceasta postare a fost editata de staric: 04 August 2011 - 03:53 PM
Postat 04 August 2011 - 04:49 PM
Si de acum incolo gata cu complezentele, o sa devin si mai rau.
Sorine, pai tu nu ai vazut inainte de a pune filele alea ca nu vin bine.
John s-a straduit si a reusit mult mai bine.
Stiu ca o sa mi-o iau iar dar asta e.
Pai ori incercam sa ne iasa ceva decent... ori ne vedem de treaba si ne apucam de alceva, mai ales ca ati avut modele facute in avans de unde va puteati inspira, lamuri, intreba.
Io am stat la o amarata de glajda doua saptamani.
Aceasta postare a fost editata de Leo2003: 04 August 2011 - 05:45 PM
Postat 04 August 2011 - 08:11 PM
Bordati corabia alternativ pe ambele borduri nu cum zice in instructiuni. Daca nu, exista riscul sa se haiasca structura. Stiu ca nava avand punti din bord in bord structura este mai rigida, dar, eu asa am procedat.
Lipiti si filele intre ele pe cant si incercati sa fie cat mai stranse intre ele infigand cuiul usor oblic catre fila anterior pusa.
Am masurat si latimea celor 19 file pe care le mai am. 21 au fost de toate si am folosit doua. Latimea e intre 4.82 si 5.12mm. Grosimea intre 1.98 si 2.18mm. Io zic ca sunt in standard.
Aceasta postare a fost editata de Leo2003: 04 August 2011 - 08:28 PM
Postat 05 August 2011 - 01:03 AM
Leo2003, la 04 August 2011 - 04:49 PM, a spus:
Asa o fi...
Cateodata uit ca si acesta este un forum romanesc :( Pe forumurile din tarile cu apa calda oamenii ar fi fost incurajati, li s-ar fi dat solutii de remediere a problemei, dirijati cu un ton politicos cu un link catre pagini anterioare cu discutia cu pricina, nu trimisi la plimbare...
Aceasta postare a fost editata de moflea: 05 August 2011 - 01:29 AM
Postat 05 August 2011 - 08:08 AM
moflea, la 05 August 2011 - 01:03 AM, a spus:
Cand apare cate o gogorita toata lumea scoate la comparatie ,,tarile cu apa calda'' insa nimeni nu tine cont de ceea ce ei au si noi nu si ceea ce noi avem si ei nu. Pe de alta parte oamenii sunt la fel peste tot manifestarile lor fiind asemanatoare deci treaba cu ,,dincolo era mai ieftin'' e cam subreda. Si mai e ceva, prin alte parti oamenii intai se documenteaza pe subiect si atunci cand nu mai gasesc solutii apeleaza la ajutoare. Ca proprie apreciere, fara pretentii moraliste, doar pe subiectul Mari Corabii de aici, de la deschidere si pana acum s-a pus aceeasi intrebare de diferiti membri, de cateva ori dupa ce deja se discutase problema respectiva. Eu inca nu am inceput constructia dar de fiecare data cand intru pe forum citesc tot ceea ce s-a postat de la ultima vizita desi sincer nu am nici un interes. Nu vad de ce tocmai cei interesati nu fac la fel, din tot materialul adunat pe tema de cand a inceput, se pot clarifica problemele aparute pana la zi.
Aici, la noi, inca se mai gaseste cate cineva sa repete a n'spea oara un raspuns, dincolo, din cate stiu eu se spunea ,,HAI PA ''
Ca o paranteza, nu am suportat niciodata comparatiile cu ce e ,,dincolo'' care culmineaza actual cu alinierea preturilor functie de euro, de ce oare doar preturile si nu si salariile? Si poate fi extins si la alte domenii. Oare noi de ce nu putem fi ca ei dar incepand cu propria persoana, nu asteptand ca cei din jur sa se schimbe?
Postat 05 August 2011 - 08:34 AM
Postat 05 August 2011 - 08:44 AM
Din nou repet in loc sa fim PRIETENI ce facem ? V a rog nu va suparati , SPOR SI
Postat 05 August 2011 - 10:19 AM
johnreno36, la 05 August 2011 - 08:44 AM, a spus:
Off-topic: John, multumesc de urarea de spor. Dar nu mai pune emoticoanele alea cu bere ca-mi lasa gura apa. Tocmai am fost diagnosticat cu probleme cu bila si n-am voie sa beau asa ceva cel putin jumatate de an. Ca altfel il scoteam eu cumva pe Leo la o bere, ca vad ca-mi e vecin pe la Obor. Dar nu merita sa ciocnesc eu cu apa plata, iar el cu apa cu hamei :)