Sfantul Ioan Botezatorul Sarcina de partid
Postat 29 July 2011 - 07:52 PM
E primul meu mesaj pe acest forum si asta pentru ca, acum cateva zile, am cumparat cele 26 de numere aparute pana in prezent in colectia Mari Corabii. Sunt la prima incercare de a construi un astfel de model, asa ca probabil voi adresa destul de multe intrebari celor mai experimentati (doar daca intrebarea/raspunsul nu sunt deja postate pe forum). Am citit in mare parte cele 128 de pagini scrise de voi pana acum si mi-am facut cat de cat o idee cam cum sa incep si ce sa evit, dar fiind la inceput cu siguranta voi gresi ceva...
Momentan sunt in faza in care incerc sa imi pun cat de cat ordine in idei si abia apoi sa incerc sa si construiesc, asa ca daca aveti sugestii de inceput, va multumesc anticipat!
Jos palaria in fata celor experimentati pentru sfaturile oferite pana in prezent, pentru unul ca mine sunt mai mult decat utile.
Asadar in perioada urmatoare, in timpul liber, voi asculta Rock FM si voi "ridica" un GALION!!!!!
Numai bine si spor la treaba in continuare!
Postat 30 July 2011 - 12:08 AM
emylust, la 28 July 2011 - 10:58 AM, a spus:
Urmaresc de ceva timp topicul acesta si am invatat multe de aici dar nu am avut curaj sa pun poze pana acum pt ca nu eram deloc multumit de cum a iesit.nu am nimerit deloc culoarea coastelor, e prea inchisa si prea rosie dar asta e sper sa nu se vada prea mult la sfarsit.Astept pareri,critici,etc.S[er sa va placa.Multumesc IMG_0107 (Medium).JPG
bine ai venit,
nu trebuie sa iti fie frica, nu conteaza ce zice lumea, conteaza sa iti placa tie
din cauza regulilor acestui forum, pana au aprobat mesajul s-au mai scris 3 pagini, si uite asa crede bietul om ca nu il baga nimen in seama, noroc ca m-am uitat eu in urma.
Aceasta postare a fost editata de bobby: 30 July 2011 - 12:09 AM
Postat 30 July 2011 - 10:12 AM
Dar, ca sa revenim la ale noastre.
Hai cu brau...
I-auzi brau...
Unde-i brau si bagheta ce'ncinge cashcarabeta...
Aceasta postare a fost editata de Leo2003: 30 July 2011 - 10:42 AM
Postat 30 July 2011 - 10:28 AM
raducindrea, la 30 July 2011 - 10:04 AM, a spus:
Eu am impresia ca is in zona crepusculara cind vad cite un raspuns ca cel al lui Bobby - la cite un post pe care nu il stiu....
smecheria este ca primele 10 posturi ale unui nou venit trebuiesc aprobate de un moderator inainte sa fie afisate. din cauza asta pana apare se mai scriu 2-3 pagini si respectivul post poate trece neobservat.
Postat 30 July 2011 - 10:48 AM
Poate ne lamureste Maraia Sa Z cand mai tece pe aici.
Pana atunci...
Hai cu brau...
I-auzi brau...
Unde-i brau si bagheta ce'ncinge cashcarabeta...
Da, incepatorii trebuie sa aiba aprobarea unui moderator pentru afisarea primelor 10 postari. Asta din considerente administrative. Setarea nu era la versiunea veche. Moderatorii aproba, daca nu sunt probleme, imediat ce este vazuta postarea.
Deranjant sau nu, regula e regula.
Z.
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 30 July 2011 - 07:09 PM
Postat 30 July 2011 - 10:53 AM
Pai vedeti, asa ca mai bine tineti-va de treaba si mai putin offtopic. Nu de alta, dar superfain ce faceti voi aici!
Z.
asa ca mai pun si eu nist poze noi
acu ca am furnir, e o placere sa lucrezi, si pot sa arat si eu altceva decat tunuri
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 30 July 2011 - 07:13 PM