Sfantul Ioan Botezatorul Sarcina de partid
Postat 28 July 2011 - 03:56 PM
Poate cineva sa imi zica cam cati metrii si ce dimensiune de baghete intra la filare, daca vreau sa fac cu o parte deschisa. Cred ca pana la urma o sa comand si eu de la sierra neste baghete pt filat.
daca pana cand fac comanda, afla cineva de unde pot sa cumpar in buc....as fi ft recunoscator..
merci
daca pana cand fac comanda, afla cineva de unde pot sa cumpar in buc....as fi ft recunoscator..
merci
Postat 28 July 2011 - 04:46 PM
mocians, la 28 July 2011 - 03:56 PM, a spus:
Poate cineva sa imi zica cam cati metrii si ce dimensiune de baghete intra la filare, daca vreau sa fac cu o parte deschisa. Cred ca pana la urma o sa comand si eu de la sierra neste baghete pt filat.
merci
merci
intra repede aici si comanda. poate ai noroc
http://www.2rc.ro/ma...?page=2&sort=2a
Postat 28 July 2011 - 08:17 PM
cel putin interesant, mie imi place, doar cele 2 dungi vericale mi se par prea vizibile, in rest, mie imi place!
si priul orificiu pentru gura de tun, e prea in spate, parca e prea apropiat de al 2-lea!!
si priul orificiu pentru gura de tun, e prea in spate, parca e prea apropiat de al 2-lea!!
Aceasta postare a fost editata de SorinR: 28 July 2011 - 08:18 PM