Fratilor, nu gasesc bagheta de 5mm cu 2mm, in afara de Sierra, Pheonix si ceva cu Rhc unde nu au, poate mai stie cineva unde pot gasii, sigur.
MULTAM FAIN
Poate cineva sa imi zica cam cati metrii si ce dimensiune de baghete intra la filare, daca vreau sa fac cu o parte deschisa. Cred ca pana la urma o sa comand si eu de la sierra neste baghete pt filat.
daca pana cand fac comanda, afla cineva de unde pot sa cumpar in buc....as fi ft recunoscator..
merci
Poate cineva sa imi zica cam cati metrii si ce dimensiune de baghete intra la filare, daca vreau sa fac cu o parte deschisa. Cred ca pana la urma o sa comand si eu de la sierra neste baghete pt filat.
daca pana cand fac comanda, afla cineva de unde pot sa cumpar in buc....as fi ft recunoscator..
merci
pai daca asa e, cu planurile...le vreau si eu....si daca chiar sunt pe bune...tot ce am facut pun la naftalina si o iau de la capat
glumeam. da tare curios sunt cum arata planurile
cel putin interesant, mie imi place, doar cele 2 dungi vericale mi se par prea vizibile, in rest, mie imi place!
si priul orificiu pentru gura de tun, e prea in spate, parca e prea apropiat de al 2-lea!!
Aceasta postare a fost editata de SorinR: 28 July 2011 - 08:18 PM
Dungile verticale vor disparea dupa ce voi putea lucra la el (dupa uscarea baitului). Scot cateva file de furnir si se rezolva.
Gun porturile sunt similare ca in revista, cel putin asa a iesit din masuratori.