Leo2003, la 27 July 2011 - 01:14 PM, a spus:
Poate s-au suparat pe noi, poate nu meritam sa vedem si noi ce au realizat ei, cine stie, dar,eu am crezut ca suntem...

Momentan fiică-mea e plecată în tabără și a luat aparatul foto cu ea. N-are rost să pun poze făcute cu telefonul. Mâine îmi recuperez aparatul și vineri pun poze.
Azi am șlefuit toată ziua coastele. Exact cum mi s-a atras atenția pe forum (mulțumesc!

Eu merg cu materialele furnizate de DeA. Brâul are grosimea de 3 mm. Am ajustat pe ambele părți locașurile în care vine, tot verificând adâncimea cu un șablon (baghetă) de 1 mm și poziția cu brâul însuși. N-am îndrăznit încă să-l lipesc deoarece vreau să văd cu ochii mei grosimea filelelor de bordaj care vin lângă el. Cică ar fi 2 mm, dar am înțeles că vine și o piesă din placaj, cu saborduri. Cum s-au mai livrat piese de placaj de 1,5 mm, am intrat la idei, dacă mă trezesc cu file de 1,5 mm în loc de 2 mm? Dacă va fi așa, voi ajusta locașul brâului la adâncimea de 1,5 mm, iar asta prefer s-o fac înainte de a-l lipi, ca să nu fiu nevoit să-l dezlipesc. Dacă voi garantați că filele vor fi de 2 mm grosime, mâine îl lipesc și vineri pun poze.