Leo2003, la 27 July 2011 - 01:14 PM, a spus:
Ma oftica cei care se dadeau mari zmei, dupa care au clacat definitiv.
Poate s-au suparat pe noi, poate nu meritam sa vedem si noi ce au realizat ei, cine stie, dar,eu am crezut ca suntem...
Momentan fiică-mea e plecată în tabără și a luat aparatul foto cu ea. N-are rost să pun poze făcute cu telefonul. Mâine îmi recuperez aparatul și vineri pun poze.
Azi am șlefuit toată ziua coastele. Exact cum mi s-a atras atenția pe forum (mulțumesc!
), a trebuit să umplu lângă brâu „faimoasa coastă 14” și chiar coastele 15 și 16 lângă chilă. Coastele 14, 15 și 16 „ieșeau în evidență”, adică aveau alte curburi decât celelalte, așa că am pilit în prostie, ca să le aduc la o formă hidrodinamică naturală. De asemenea, am avut mult de pilit la suporturile alea suplimentare lipite pe chilă, necesare la filare. Vineri o să vă întreb dacă mi-a ieșit corect.
Eu merg cu materialele furnizate de DeA. Brâul are grosimea de 3 mm. Am ajustat pe ambele părți locașurile în care vine, tot verificând adâncimea cu un șablon (baghetă) de 1 mm și poziția cu brâul însuși. N-am îndrăznit încă să-l lipesc deoarece vreau să văd cu ochii mei grosimea filelelor de bordaj care vin lângă el. Cică ar fi 2 mm, dar am înțeles că vine și o piesă din placaj, cu saborduri. Cum s-au mai livrat piese de placaj de 1,5 mm, am intrat la idei, dacă mă trezesc cu file de 1,5 mm în loc de 2 mm? Dacă va fi așa, voi ajusta locașul brâului la adâncimea de 1,5 mm, iar asta prefer s-o fac înainte de a-l lipi, ca să nu fiu nevoit să-l dezlipesc. Dacă voi garantați că filele vor fi de 2 mm grosime, mâine îl lipesc și vineri pun poze.