departe de mine gandul de a face ceva ilegal sau de a ma imbogati din treba asta, am vrut doar sa ajut si eventual sa imi scot banii investiti in materiale - e vina mea ca m-am lasat luat de val. Nu ma deranjaza ca a fost inchis topicul, ma deranjaza ca nu mi se raspunde, pe de alta parte din toti cei care au vizionat topicul respectiv, printre care banuiesc ca si dumneavoastra domnule crios, se putea simti macar o persoana care sa imi spuna in privat "baiete nu e bine ce faci" , dar pe multi nu intereseaza , iar altii chiar au profitat. Din acest moment am sa le fac doar pentru uzul meu personal, nici macar nu o sa va mai plictisesc aratandu-va.
l.e. daca eu nu as fi adaugat acel comentariu adresat domnului administrator, acest eveniment ar fi trecut neobservat, si sunt sigur domnule crios ca nici dumneavostra si nici altcineva nu mi-ar fi spus "ca nu e bine", dar de... acum toti suntem moralisti
si cu acestea eu ma retrag de pe forum, va doresc tuturor spor la modelit, si sa terminati cu bine "marea corabie"
Aceasta postare a fost editata de bobby: 24 July 2011 - 01:17 PM