Aceasta postare a fost editata de GGG: 16 July 2011 - 01:37 PM
Sfantul Ioan Botezatorul Sarcina de partid
Postat 16 July 2011 - 04:45 PM
Da am folosit chit de cutit ... si nu ca mascare sau sa arate frumos dar din necesitate ... dupa placare ies in evidenta toate greselile ... si aci intervii cu chit, dar incepi cu slefuit ... chit ... slefuit ... si asa de mai multe ori ... la mine a durat o sambata si o duminica ... dar va garantez ca grosimea chitului ( in cele mai rele locuri) nu depaseste 0.5 mm ...
Postat 17 July 2011 - 09:53 AM
Si eu sunt unul dintre cei care urmareste cu multa placere si atentie acest forum, dar nu posteaza ... sper sa nu va suparati. Multumesc! Este greu sa aduci valoare unui asemenea forum. Sunt o gramada de info utile pe-aici iar galioanele voastre sunt foarte frumoase. In ce ma priveste, am decis sa urmez intocmai instructiunile DeA cu foarte mici exceptii. Timpul si indemanarea ma obliga ...
Asa arata galionul meu la sfarsitul nr. 24:
Asa arata galionul meu la sfarsitul nr. 24:
Aceasta postare a fost editata de gl_mmm: 17 July 2011 - 09:54 AM
Postat 18 July 2011 - 11:49 AM
Iti raspund eu ...
E SIB-ul lui Alexandru 38 (Александр 38) de pe forumul DeA rusesc:
http://www.ship.deag...3adc8df47deba02
Majoritatea sunt modificate dupa gustul fiecaruia ... de gustibus non disputandum
... Iar referitor la grosimea placajului sa examinam poza pusa de Valeriu2011 ... fila cu care a fost placata puntea are 5mm ... deci in comparatie cu fila rezulta o grosime de ~ 2mm ... placajul la noi e de 1 mmm + de doua ori 0.5mm placarea interioara si exterioara rezulta tot 2 mm ...
E SIB-ul lui Alexandru 38 (Александр 38) de pe forumul DeA rusesc:
http://www.ship.deag...3adc8df47deba02
Majoritatea sunt modificate dupa gustul fiecaruia ... de gustibus non disputandum
... Iar referitor la grosimea placajului sa examinam poza pusa de Valeriu2011 ... fila cu care a fost placata puntea are 5mm ... deci in comparatie cu fila rezulta o grosime de ~ 2mm ... placajul la noi e de 1 mmm + de doua ori 0.5mm placarea interioara si exterioara rezulta tot 2 mm ...
Postat 18 July 2011 - 11:59 AM
raducindrea, la 18 July 2011 - 11:47 AM, a spus:
@Staric - e foarte fain ce zici tu - dar uiti ca DeA nu are filare interioara a parapetului,.,.
Deci daca e sa ne luam dupa schita facuta de tine - asta ingroasa sanatos parapetul rusilor....
Deci daca e sa ne luam dupa schita facuta de tine - asta ingroasa sanatos parapetul rusilor....
E iluzie optica ca e mai groasa ... masuratorile le fac pe SIB-ul meu ... am placare interioara cu file de 0.5 + placajul 2 mm + filele exterioare 2 mm ... si la filarea finala o sa fie tot 0.5 mm .... total 5mm ... copastia 6mm ... si e exact cum a facut si Alexandru38 de pe forumul rusesc... cu exceptia capacelor ... pe care ei le-au primit ... iar noi le vom primi prin 2012
Aceasta postare a fost editata de staric: 18 July 2011 - 12:07 PM
Postat 18 July 2011 - 10:54 PM
johnreno36, la 18 July 2011 - 11:36 AM, a spus:
Staric ai dreptate.
Valeriu care-i treaba cu acel detaliu, aia parca nu e corabia noastra, sigur cred ca nu este
Valeriu care-i treaba cu acel detaliu, aia parca nu e corabia noastra, sigur cred ca nu este
John, este SIB... dar de o alta inspiratie si executie.
Colegii rusi au un mare avantaj ,chiar gasesc in magazinele lor,tot ce doresc, de la scule la materiale
iar preturile in raport cu slariile sunt OK.
Am vazut un asemenea magazin de nu-mi venea sa mai ies de acolo ...