Aceasta postare a fost editata de SorinR: 15 July 2011 - 01:23 PM
Sfantul Ioan Botezatorul Sarcina de partid
Postat 15 July 2011 - 06:05 PM
bobby, la 15 July 2011 - 02:03 PM, a spus:
eu cred ca am mai multe tunuri decat are john ghiulele
SDC12491.JPG
iar legat de atelierul meu... doar ca spatiu ca dotarile pentru modelism sunt aproape inxeistente
SDC12491.JPG
iar legat de atelierul meu... doar ca spatiu ca dotarile pentru modelism sunt aproape inxeistente
Arata ca niste lumanari
Postat 15 July 2011 - 06:48 PM
Da iti dai seama Valeriu acum 3-400 de ani lumanarile astea de metal cate lumanari de ceara aprindeau?
Salut Leo, cam rarut, ghiulelele le-am facut din bile de otel de 2 si 2.5mm, le-am ars intro strecuratoare de ceai, in poze nu se vad bine, dar au o culoare foarte frumoasa. Asa mi-a venit mie
Salut Leo, cam rarut, ghiulelele le-am facut din bile de otel de 2 si 2.5mm, le-am ars intro strecuratoare de ceai, in poze nu se vad bine, dar au o culoare foarte frumoasa. Asa mi-a venit mie
Aceasta postare a fost editata de johnreno36: 15 July 2011 - 06:50 PM
Postat 15 July 2011 - 09:32 PM
bobby, la 15 July 2011 - 09:06 PM, a spus:
cu toate astea cred ca putem sa numaram pe degete pe cei care contribuie cu o poza , o parere, un sfat.
Situatia asta este universal valabila pe toate forumurile, blogurile,etc. Sunt mii inscrisi, sute de subiecte deschise ....si sapte utilizatori activi. Pana la aceasta macheta ma numaram si eu printre miile aferente unui forum. Pofta vine mancand....dar trebuie sa ti regim la altele(vezi hobby-uri). Acum dau cu sapa aici in detrimentul altor pasiuni care de ce sa nu recunosc ,le neglijez, sa zic asa, insa cu perseverenta le scoatem pe toate la capat
PS. Si mai trag tare sa schimb gradul de first lieutenant cu captain
Aceasta postare a fost editata de pelly67: 15 July 2011 - 09:35 PM
Postat 15 July 2011 - 10:44 PM
bobby, la 15 July 2011 - 09:06 PM, a spus:
cu toate astea cred ca putem sa numaram pe degete pe cei care contribuie cu o poza , o parere, un sfat.
Eu ma recunosc, nu sunt cunoscator in domeniul "naval", mai am un Golden Hind (revell) la activ dar asta s-a intamplat mai de mult, si nu se baga la experienta de genu asta.
Nu am postat pentru ca nu am avut mare lucru de spus, si pentru ca pana pe la numerele 15-20 toate navele aratau la fel, nu as fii venit cu nimic nou, in schimb am urmarit de la pagina 1, am invatat si inca mai invat.
Pana saptamana trecuta nava mea a fost la nivelul de osatura, abia astazi am terminat si eu cele doua tunulete. Alt motiv pentru care nu am pus poze, sta in faptul ca aparatul foto e la sormea, care e plecata in vacanta, si nici nu sunt adeptul pozelor pe fuga.
Tot in acest mesaj, tin sa mentionez ca apreciez absolut toate ideile si contributiile pana in momentul de fata, imi place ca exista creativitate, diversitate, comunicare.
Ca sa fiu "pe subiect", pentru ghiulele, nu merg bilutele din rezervele de cerneala de la stilouri ? Fiind o fire strangatoare am un sfert de cutie de tic-tac cu astfel de minuni. Cand pun un lucru deoparte mereu ma gandesc ca poate odata ii gasesc intrebuintare :)
Va urez succes si mult spor !
Mihai G