Sfantul Ioan Botezatorul Sarcina de partid
Postat 15 February 2011 - 10:39 PM
MalasorteChris, la 15 Feb 2011, 21:42, a spus:
P.S.Multumesc pentru rabdarea de care dati dovada cu noi.
Ia vezi AICI. Apare si matisarea inelului.
In principiu intre bride. Asa ar fi logic.
Aceasta postare a fost editata de Leo2003: 15 February 2011 - 10:47 PM
Postat 16 February 2011 - 12:07 AM
Bine ai venit printre noi "gl_mmm"
Ne vedem maine sa vedem ce iese. Noapte buna.
@saci..... Multi au incercat, dar nu stiu cat de multi au si reusit. Trebuie un strung bun, rabdare si migala multa. Parca am vazut si de lemn pe unul dintre topicuri.
Aceasta postare a fost editata de MalasorteChris: 16 February 2011 - 12:11 AM
Postat 16 February 2011 - 07:30 AM
Postat 16 February 2011 - 08:37 AM
In primul rand, multumesc frumos DGDaniel pentru link si pentru idei...ultima nu o prea agreez, cu ferestrele tunurilor inchise...se pierde tot farmecul.
Cred ca o sa iau o bara de bronz, astept numarul 21 si dau la un strungar bun sa-mi faca tunurile...pretul e cam tot pe acolo.
In alta ordine de idei, rog frumos pe cei care dispun de planurile la aceasta corabie sa mi le puna si mie la dispozitie, sau link-ul catre site-ul respectiv...
Cu respect,
Olimpiu
P.S. A aparut acum si numarul 3, dar tot "pe sub mana".
Saci, la 15 Feb 2011, 23:01, a spus:
danke
btw. a incercat cineva sa obtina tunuri homemade?
Buna ziua.
Rugati-l frumos pe DGDaniel sa va trimita link-ul...sunt nou si nu prea ma descurc...scuze.
Cu respect,
Olimpiu
Postat 16 February 2011 - 08:52 AM
Se pare ca avem noroc...am vazut pe tubuletul cu aracet scris si in rusa...deci ce scapa de rusi, ne baga noua...si cum la rusi a ajuns la numarul 59, avem toate sansele la apara toate cele 100 de numere.
Pentru sondaj, ar mai fi 3 voturi...colegi de-ai mei de serviciu, navomodelisti impatimiti, care vor lua toate cele 100 de numere.
Cu respect,
Olimpiu
Postat 16 February 2011 - 09:03 AM
MalasorteChris, la 16 Feb 2011, 00:07, a spus:
Exista mai multe metode de a imita nituri pe o suprafata atat de mica.
Una dintre ele ar fi folosirea unui varf bont cu care niturile se pot scoate in relief.
Saci, la 16 Feb 2011, 00:28, a spus:
De obicei turnarea costa mai mult decat un set de tevi cumparate, iar pentru turnare, fie ea si doar in rasina, mai trebuiesc niste cunostinte si materiale suplimentare care ridica simtitor pretul.
olimpiu, la 16 Feb 2011, 08:52, a spus:
Felicitari domnilor, spor la treaba si
Bafta!
Postat 16 February 2011 - 11:05 AM
crios, la 16 Feb 2011, 09:03, a spus:
Una dintre ele ar fi folosirea unui varf bont cu care niturile se pot scoate in relief.
nituri.jpg
Bafta!
Cea mai simpla si accesibil, dupa mine, care nu imi prea place sa fac totul de la zero sau nu prea am timp, este cumpararea de nituri din rasina sau plastic. De fapt niturile sunt pentru avioane, posibil si pentru tancuri, am vazut la Cartula la un Do 335 http://www.cartula.r...5-A1-t6866.html, am vazut si undeva de cumparat, nu mai stiu unde dar in postarea sa Cartula da si link ul de unde le-a cumparat.
Spor
Postat 16 February 2011 - 11:20 AM
DGDaniel, la 16 Feb 2011, 11:05, a spus:
Spor
Sunt foarte interesante.... merg atunci cand te intalnesti cu o lucrare unde iti trebuiesc zeci de nituri. Dar in acest caz cred ca nu se merita pretul, asa ca o sa incerc varianta lui crios. Apropo! Multumesc crios pentru idee.
Postat 16 February 2011 - 12:12 PM
1. cea data de DeAgostini in italia unde se pune doar o parte din teava tunului, mie unu nu imi place
2. cea dat de Olimpiu, a nu se monta o punte sau o parte, e destul de eronata ideea pentru ca pot aparea curburi ale navei, puntea rigidizeaza structura.
3. montarea tunurilor inaintea inchiderii navei si asta e eronata pentru ca va fi greu la slefuire
4. cea mai simpla trapele tunurilor inchise, mie imi place ideea, pare macheta mai aerisita
5. cea mai complicata si care imi place 100% este montarea tunurilor la urma, pe bucati, exact ca modelele in sticla. Presupune ceva exercitiu dar e cea mai buna solutie pe care o vad eu.
Daca cineva mai are ceva de adaugat este binevenit.
Postat 16 February 2011 - 03:04 PM
Ancora I *poza fara blitz
Ancora II *poza cu blitz
P.S. 1. Crios, am vrut sa merg pe ideea ta sa realizez si niturile pe bride, dar cum spunea si Leo2003 "sa nu exageram" Complicata chestie.
P.S. 2. Daca e rabdator cineva sa imi trimita si mie un PM, cum pun pozele direct pe forum. Eu unul nu am reusit decat linkuri.
Aceasta postare a fost editata de MalasorteChris: 16 February 2011 - 03:09 PM
Postat 16 February 2011 - 05:20 PM
Olimpiu, ce e chestia asta cu Bismark, ma intereseaza mai mult decat galionul. te rog dezvolta.
Postat 16 February 2011 - 05:59 PM
MalasorteChris, la 16 Feb 2011, 15:04, a spus:
Ancora I *poza fara blitz
Ancora II *poza cu blitz
P.S. 1. Crios, am vrut sa merg pe ideea ta sa realizez si niturile pe bride, dar cum spunea si Leo2003 "sa nu exageram" Complicata chestie.
P.S. 2. Daca e rabdator cineva sa imi trimita si mie un PM, cum pun pozele direct pe forum. Eu unul nu am reusit decat linkuri.
Dupa cate am aflat nu am scris nici linkurile corect. Multa lume nu poate deschide imaginile postate de mine. Intre timp Kromag si catalinxmi au fost saritori ca de obicei (ca toti de pe acest forum) si am aflat cum pot afisa pozele. Sper sa mearga.