Chiar nu mi se pare ca se vorbeste offtopic!! Constructia acestui galion, chiar ridica asemenea probleme unara dintre noi, care suntem noi in fata unui hobby, care presupune cheltuieli, timp mult acordat, uneori poate mici sacrificii in detrimentul familiei sau al prietenilor!!! Eu prefer sa pilesc scandurele in loc sa-mi cheltui banii pe alcool, tigari sau sa-mi omor timpul in crasme, seara cu 'pretetenii la o cinzeaca!!! Sunt bune si astea, dar a sta in fata unei corabii in miniatura si fiecare structura a ei sa-ti spuna o poveste, fiecare parama legata sau fila lipita sa-ti sopteasca un zvon despre nustiucare pirat sau patanie a vre-unei corabii, mi se pare foarte constructiv si pozitiv pentru al meu creieras!! Mai ales, alaturi forum dedicat navomodelistilor, unde am alaturi si un traian, un crios si altii cu experienta!! Pana vin campionii medaliati, eu ma multumesc si cu ei (pe unul l-am pus in cala, celalt e pe undeva prin castelul duneta

), evident toti sunteti in echipajul de pe corabioara!! in rest, la pilit fratilor, taiat, slefuit, masurata si cautat informatii frumoase despre corabii, let's rock!!