Sfantul Ioan Botezatorul Sarcina de partid
Postat 04 July 2011 - 10:21 AM
L-am vopsit cu niste acril negru dupa care nu mi-a placut cum a iesit si am vrut sa-l curat. Cand am dat cu carpa pe el am vazut ca nu se duce uniform si mi-a venit ideea sa-l las asa mai "prapadit". Si ca sa nu ramana culoarea aceea galbena initiala am plusat in final cu putin lac (cires - pe care-l aveam prin casa). Am reusit sa -l fac si pe al doilea la fel...deci voi continua cu ele in modul asta
Postat 04 July 2011 - 10:43 AM
caut un exemplu.
1.partea cu albastru se poate rezolva, acolo pot pune geamuri
2. partea curosu, cam greu am taiat partea din spate dupa ce am lipit-o ca sa fac loc pentru geam, locul din mijloc pentru usa nu trebuie taiat deoarece usa nu o sa se deschida.
3. acolo nici nu poate fi vorba de geam, decat daca dezlipesc partea aia si o refac. noroc ca nu am lipit inca ultimele laterale.
a modificat careva partea asta? sau ati gasit pe la rusi vreun model? eu am vazut unul tot aici postat dar fara geamuri, cu ceva ornament.
ceva imagini ar fi binevenite .
mersi ,
zanu
1.partea cu albastru se poate rezolva, acolo pot pune geamuri
2. partea curosu, cam greu am taiat partea din spate dupa ce am lipit-o ca sa fac loc pentru geam, locul din mijloc pentru usa nu trebuie taiat deoarece usa nu o sa se deschida.
3. acolo nici nu poate fi vorba de geam, decat daca dezlipesc partea aia si o refac. noroc ca nu am lipit inca ultimele laterale.
a modificat careva partea asta? sau ati gasit pe la rusi vreun model? eu am vazut unul tot aici postat dar fara geamuri, cu ceva ornament.
ceva imagini ar fi binevenite .
mersi ,
zanu
Postat 04 July 2011 - 12:07 PM
Apoi Bobby, cred ca firesc ar fi sa-l faci cum iti place tie, desi daca te vei uita pe revista din primul numar da balconul e cam paralel cu linia de plutire. Am incercat eu sa fac ceva, dar nu prea a iesit, cel mai bine te uiti in revista si te lamuresti.
Linia aia neagra ar fi trebuit sa fie dreapta, dar nu mia iesit, in revista ne arata ca balconul respectiv este paralel cu acea linie, dar acum cine mai stie.
Linia aia neagra ar fi trebuit sa fie dreapta, dar nu mia iesit, in revista ne arata ca balconul respectiv este paralel cu acea linie, dar acum cine mai stie.
Postat 05 July 2011 - 02:27 PM
zanuGreuu, la 05 July 2011 - 02:05 PM, a spus:
Tunul e perfect. Ai putea posta cat costa materialele, si cat ar costa ex.30buc ?
informatia ar fi folositoare.
informatia ar fi folositoare.
materialele am spus pe undeva mai sus cat costa, in jur de 2.5 mil toate, si ca sa nu facm talcioc aici ii rog pe cei interesati sa ma contacteze in privat.
si cu gri mat patinat...
Aceasta postare a fost editata de bobby: 05 July 2011 - 02:47 PM
Postat 05 July 2011 - 06:27 PM
@raducindrea: Scuze ca raspund asa tarziu, dar numa acum ti-am vazut raspunsul.
Sa inteleg ca tot ce trebuie sa fac e sa "ingros" parapetele cu file de la Bismarck? Nu stiu la tine cum e, dar la mine coastele problematice sunt 12-17. Parapetul, asa cum e dat de revista, se aliniaza la perfectie cu celelalte. Daca l-as ingrosa cum ai facut tu ar fi "iesit in afara" fata de celelalte coaste.
Oare nu ar fi mai bine sa rad "colturile" coastelor care ies in afara parapetilor? Sau asta ar modifica prea mult forma navei?
Scuzati ca va deranjez cu intrebarile mele, dar mi-e frica sa nu compromit corabia.
Multumesc.
Sa inteleg ca tot ce trebuie sa fac e sa "ingros" parapetele cu file de la Bismarck? Nu stiu la tine cum e, dar la mine coastele problematice sunt 12-17. Parapetul, asa cum e dat de revista, se aliniaza la perfectie cu celelalte. Daca l-as ingrosa cum ai facut tu ar fi "iesit in afara" fata de celelalte coaste.
Oare nu ar fi mai bine sa rad "colturile" coastelor care ies in afara parapetilor? Sau asta ar modifica prea mult forma navei?
Scuzati ca va deranjez cu intrebarile mele, dar mi-e frica sa nu compromit corabia.
Multumesc.