Sfantul Ioan Botezatorul Sarcina de partid
Postat 28 June 2011 - 11:55 AM
Multam Sorine, urmatoarele vor arata si mai bine, asta a fost taiat la ochi, vreau sa fac 8 ca asta pentru puntea principala.
Bobby prin ce magazine se gasesc substantele alea sa ma uit si eu pe aici. Vopseaua aia e chiar ieftina.
Daca mai sunt colegi interesati de teava din imagine cititi postul lui Bobby (1857) si vorbim
Bobby prin ce magazine se gasesc substantele alea sa ma uit si eu pe aici. Vopseaua aia e chiar ieftina.
Daca mai sunt colegi interesati de teava din imagine cititi postul lui Bobby (1857) si vorbim
Postat 28 June 2011 - 12:05 PM
materialele pentru matritare se gasesc aici http://www.btools.ro...trial-zhermack/
Postat 28 June 2011 - 02:29 PM
multumita unui coleg de pe forum am aflat o varianta de matritare pe care mi-o pot permite, urmeaza sa ma inteleg cu john care este posesorul tunului si vom reveni cu amanunte pt cei interesati.
Aceasta postare a fost editata de bobby: 28 June 2011 - 02:30 PM
Postat 28 June 2011 - 04:27 PM
amanuntele le-am stabilit cu john, m-am si apucat de treaba, am comandat materialele, voi reveni cu amanunte cand voi avea un produs finit .
pretul va fi unul simbolic, macar sa scot banii pe materiale, nu vreau sa fac avere :)
l.e. (ca sa nu mai scriu alt post)
@joe_black: turnatorie nu pot sa fac, vezi mai sus link cu niste vopseluri care imita bronz, cupru, alama, etc.
pretul va fi unul simbolic, macar sa scot banii pe materiale, nu vreau sa fac avere :)
l.e. (ca sa nu mai scriu alt post)
@joe_black: turnatorie nu pot sa fac, vezi mai sus link cu niste vopseluri care imita bronz, cupru, alama, etc.
Aceasta postare a fost editata de bobby: 28 June 2011 - 04:33 PM
Postat 28 June 2011 - 05:35 PM
haha, pai marea majoritate construim un SIB de la DeA, si-l facem cu ce ne dau astia la punga :))!! Ceilalti mai dotati, va permiteti sa va etalati, noi astia mai saracii, postam saptamanal !! Si fiindca il construiescdoar cu piesele lor, il fac si deschis, ca dupa cate am vazut, un sfert din munca e cu ce este inauntru, o bucatarie echipata cu plite, ceaunuri, butoiase, o cala plina cu pachete si butoaie, pe undeva pe la serviciu am o fotgrafie cu o carca de asemenea obiecte, linguroaie, ciubere, cazi, recipiente de tot felul!!!
Postat 28 June 2011 - 06:20 PM
@SorinR: ala sarac sunt eu ca incerc sa o termin mai ieftin, fara cuie, fara interior, cu file ieftine cu tunuri facute etc.
@valeriuu2011: stiu tunurile de la siera,arata parca sunt trompete, le poti lasa si natur dar eu tot as da o vopsea pe ele , chiar si simpla neagra. ale mele or sa fie mult mai ieftine decat astea.
@valeriuu2011: stiu tunurile de la siera,arata parca sunt trompete, le poti lasa si natur dar eu tot as da o vopsea pe ele , chiar si simpla neagra. ale mele or sa fie mult mai ieftine decat astea.
Aceasta postare a fost editata de bobby: 28 June 2011 - 06:20 PM