Yo, bazaitorul de pe capul lui john, revin!! Sa stii john ca nu tin musai, cu o vorba scurta ma poti opri daca doresti!! Dupa cum am mai scris, revin ....... cu exemplificare, in foto, cu rosu sunt elementele de ancorare ale catargului, cu verde e piesa care s-ar putea sa vina peste fereastra cu pricina, asezarea aproximativa a ferestrei e cu albastru, posibil sa ma-nsel, dar e mai bine sa fi precaut si cu bagare de seama!!
acum atasasez si fotografia originala sa vezi piesa mai bine, poate te incurca mazgalelile mele:
pelly, buna fotografia, de remarcat si parapetul acela inalt de la trecerea de pe coverta pe prima punte a dunetei!! nu mi se pare nelalocul lui asa inalt, apoi tunarii nu cred ca trebuie sa priveasca peste parapet, cum nici cei de pe puntile de jos nu privesc peste .......... "parapet" ca n-au cum, doar prin saborduri (orificiile prin care ies gurile de tun)!! de fapt activitatea tunarilor cred ca era coordonata de ofiterii lor, fara ca aacestia-tunarii, sa vada exact in ce trag!! Daca cineva alege sa decupeze parapetul, nu cred ca greseste!! Am vazut insa un alt element care vine pus acolo, pe interiorul parapetului, dupa scara, decupajul parapetului v-a micsora nitel suprafata pe care o avem pentru lipirea lui!! spor la treaba si sper sa nu plictisesc!!