M-am decis sa posez si eu cateva fotografii, nu prea vad motivul, ca nu am adus nimic nou sub soare, dar macar sa fiu exemplu la capitlul " asa nu" si sa se fereasca si altii de greselile pe care le fac eu.
primele 2 fotografii sunt cu modul cum am ales sa pun intaritoarele pentru filele cu care se va face bordarea:
A 3-a fotografie e cu felul cum am decis sa captusesc catarea pentru parapet, astfel incat sa aliniez parapetul cu partea exterioara a coastei, ca sa vina si mai bine cred ca mai trebuia sa mai pun o bucatica din aia de fila (selectia2), undeva mai in dreapta se vede cum incerc sa repar gafe, coasta respectiva mi s-a strambat cand am pus puntile (aracetul inca nu se uscase) astfel ca s-a inclinat inspre babord. Acum sunt nevoit sa o pilesc la babord si la tribord sa mai adaug material (bucati de file din cele ce mi-au ramas de la filarea puntilor). o astfel de coasta mai am si inspre prora. Greseli de superincepator, ceea ce de altfel si sunt!! Coastele am ales sa le colorez cu acrilice, imi sunt mai la indemana, si prin natura meseriei si aexperientei mele de pana acum (nu in navomodelism, fiti sigur)
Inca cateva cu imagini generale asupra corabiei:
Inca nu am facut usi sau geamuri!! Am ales sa filez peretii aia pentru incaperile de sub duneta cam pripit, Am sa filez peste in modul cum a filat si staric, cred, mi-a placut foarte mult cum a iesit la el, de aceea il rog sa de si cateva detalii, cel ptin despre modul cum a colorat filele!! Usitele inca nu m-am decis cum sa le fac, ferestrele .......... prea tarziu, doar daca dezlipesc acei pereti pentru a-i reface!! Sper sa nu fi ocupat spatiul degeaba cu postarile mele banale!!
Aceasta postare a fost editata de SorinR: 10 June 2011 - 11:49 AM