zanuGreuu, la 11 Feb 2011, 16:56, a spus:
am o intrbare/nedumerire:
mie imi pare ca ,coastele pe care le avem noi sunt cu mult mai subtiri decat cele din filmulet, sau din pozele de pe forumul din RU, si ca cuisoarele alea, sunt cam mari pentru grosimea coastelor. Daca as folosi ace cu gamalie ar fi ok, dar cuiele nu.
Comparati poza anterioara (numerele 1-4 ) cu ce avem deja acasa.
Mersi.
Ai ochi foarte buni! Felicitari!
Asa cum scriam si mai inainte, exista diferente constructive intre editia de acum 5 ani si cea de acum.
(in poza se vede si o sticluta cu aracet foarte bun si cu priza surprinzator de rapida)
Grosimea coastelor de acum 5 ani era de 5mm pe cand cea a celor de acum este de 4 mm (idem chila).
In celalalt topic am facut si o comparatie intre filmul de acum 5 ani si cel de acum. Filmul este acelasi deci cu piesele de atunci.
Acum 5 ani coastele (exceptie coasta 1 si 2) aveau traversele puntii inferioare corp comul cu castele. Acum traversele sunt separat. Pentru mine treaba asta este mai mult decat OK pentru ca voi putea da si curbura puntii. Si kitul mai are destul de multe alte lipsuri.
Pentru cei ce vor sectiune, va mai spun doua dintre ele:
- dedesubtul puntilor nu exista file (se vad doar inbinarile intre scandurile mari)
- nava are cala cu diverse bagaje, lipseste insa lestul.
Bafta!
Leo2003, la 11 Feb 2011, 19:09, a spus:
Intre timp m-am edificat si in privinta gaurii din punte care este ovala. Si ea (dupa parerea mea) trebuie ajustata la diametrul interior al inelului (9mm).
Corect!
Bafta!