Sfantul Ioan Botezatorul Sarcina de partid
Postat 26 May 2011 - 11:31 AM
Johnreno, imi permit sa exemplific pe fotografia postata de tine, fiindca asa e si la mine!!
ma gandesc ca spatiile ad-notate cu rosu trebuiesc eliminate ca distantele ce sunt indicate cu rosu sa permita montarea pieselor din numarul viitor, de aceea mai astept numarul viitor ca sa le lipesc pe toate odata!! in functie de cum lipim astea, a sa vina si parapetul de la duneta, ce trebuie sa se potriveasca si el cu panoul pupa si ce a sa mai vina!! Eu mai astept deci o saptamana!!
dar daca lipim asa cum cred eu, panoul pupa nu se mai aliniaza cu etamboul, sa nu fie o problema mare apoi la fixarea carmei!! Cei ce au mai facut ar trebui sa anticipeze mai mult ca mine, care-mi pun poate niste intrebari idioate!! Sa nu patesc si eu ca babele si drobul de sare!!
ma gandesc ca spatiile ad-notate cu rosu trebuiesc eliminate ca distantele ce sunt indicate cu rosu sa permita montarea pieselor din numarul viitor, de aceea mai astept numarul viitor ca sa le lipesc pe toate odata!! in functie de cum lipim astea, a sa vina si parapetul de la duneta, ce trebuie sa se potriveasca si el cu panoul pupa si ce a sa mai vina!! Eu mai astept deci o saptamana!!
dar daca lipim asa cum cred eu, panoul pupa nu se mai aliniaza cu etamboul, sa nu fie o problema mare apoi la fixarea carmei!! Cei ce au mai facut ar trebui sa anticipeze mai mult ca mine, care-mi pun poate niste intrebari idioate!! Sa nu patesc si eu ca babele si drobul de sare!!
Aceasta postare a fost editata de SorinR: 26 May 2011 - 11:45 AM
Postat 26 May 2011 - 12:24 PM
Ady, la 26 May 2011, 12:37, a spus:
Sorin, e de bun simt exemplificarea ta.
Si eu cred la fel.
Si eu cred la fel.
am tot citit de vreo trei zile acest topic dar si pe cel al domnului radu cindrea(de pe adumnealui am descarcat plansa cu piesele pentru debitat), eu mam gandit ca ar fi mai ieftin sa nu cumpar revista si sa o fac de la zero home made(mai ales ca majoritatea au adus imbunatatiri sau au schimbat piese ) .am o idee nu stiu cat e de viabila dar eu mam gandit sa schimb puntile(mai ales ca as vrea sa fac o varianta inchisa cea deschisa nu ma incanta .aduce a lucru neterminat ,e totusi numai ideea mea imi cer scuze celor care le place si cea deschisa)sa le fgac din furnir de 1 mm astfel le_as putea curba nu stiu daca sunteti de acord astept ceva pareri .Acum lucrez la PINTA (2bucati)dar printre picaaturi sper sa reusesc sa tai si pisele de la SIB si sa reusesc sa si postez
Postat 26 May 2011 - 06:58 PM
Daca tot l-ai furniruit pe interior, ceea ce am facut si eu, te-ai grabit si ai decupat tot ce ti-a iesit in cale. Eu nu cred ca trebuia decupat crestaturile alea de 4mm orizontale. In fantele alea se va monta, pe exterior, muuult mai tarziu podeaua balconului pupa. Da' nu-i bai mare.
PS Intre timp corabia mea nu mai are niciun fel de luft in zona cu pricina.
PS Intre timp corabia mea nu mai are niciun fel de luft in zona cu pricina.
Aceasta postare a fost editata de Leo2003: 26 May 2011 - 07:06 PM
Postat 26 May 2011 - 09:42 PM
Si la mine dispare luftul daca fortez pupa, dar puntea mica se arcuieste in sus si pupa nu mai e pe linie cu chila
Intrebare, dupa lipire pupa trebuie sa fie pe linie cu chila?? eu cam asa am vazut prin poze, dar nu sunt sigur. Multam
johnreno36, la 26 May 2011, 21:38, a spus:
Si la mine dispare luftul daca fortez pupa, dar puntea mica se arcuieste in sus si pupa nu mai e pe linie cu chila
Intrebare, dupa lipire pupa trebuie sa fie pe linie cu chila?? eu cam asa am vazut prin poze, dar nu sunt sigur. Multam
Postat 27 May 2011 - 08:34 AM
Postat 27 May 2011 - 09:15 AM
Nu am reusit sa gasesc o poza mai buna, dar dupa parerea mea asa ar trebui sa fie, pupa pe linie cu etambou-l.
Leo am mai pus o poza, poate te ajuta cu ceva
Nu am reusit sa gasesc o poza mai buna, dar dupa parerea mea asa ar trebui sa fie, pupa pe linie cu etambou-l.