N-am facut geamuri si cred ca din cauza asta sufar cel mai mult, deja am lipit peretii aia si nici scule nu am, La experienta mea de navomodelist (asta e prima corabie) ar trebui, cred, sa ma multumesc asa, dar inebunesc cand ma gandesc la ce ferestre trimit astia de la D'Agostini, bucatile alea de fier, patratoase si urate!! Singura chestie de care ma felicit e ca am filat pe de-antregul puntile!! Calafatuirea cu creionul insa e cam naspa, din cauza selaturii am avut ceva probleme, a iesit cam improvizat, dar daca ma uit din unghi-drepta-fata, dinspre babord, putin inclinat, si cu un singur ochi, nu se prea vede
, asta e!!! Si cand mai deschid forumul si ma mai uit la ce-ati facut voi, imi vine sa plang!! maine am sa pun si eu fotografii cu insipida mea corabie, oricum neinteresante!! Va felicit sincer pentru relizarile voastre la SIB, imi plac mult!! Leo, ti-au iesit super ferestrele si usa!! la johnreno mai astept si usa sa o termine, is chiar curios!!
Am mai admirat nitel si imi mai dau cu parerea, Leo, latura superioara a ferestrei nu trebuia sa fie la nivelul tocului de sus a usii??? Ma gandesc si eu, dar poate pe vase nu se respectaregulile generale de pozitionare a ferestrelor (ca la case)!! imi dau si eu cu parerea, sper sa credeti ca o spun cu rautate!!