Mioriticul, la 9 Feb 2011, 11:40, a spus:
In filmuletul de pe DVD se foloseste scula aceea interesanta de aplicat cuiele. Stie cineva cum se numeste si de unde se poate achizitiona?
http://www.cartula.r...anel-t3357.html
Tot in film il gasesti si pe asta:
http://www.cartula.ro/forum/Cleste-pentru-...hete-t3356.html
Eu le-am achizitionat de pe Moduni inainte sa-si schimbe propietarul.
Este posibil ca DeAgostini sa le scoata la vanzare separat, sub forma de trusa.
criksu, la 8 Feb 2011, 23:36, a spus:
De ce sa ii imbogatiti pe cei de la DeAgostini cand va puteti realiza singuri piesele dupa plan? E un pic mai greu, normal, dar consider ca e mult mai interesant si mai satisfacator decat o simpla asamblare.

Revista este pentru incepatori, nepasionati ce vor deveni probabil pasionati.
Pe artmodelism.ro scriam:
Citeaza
In general un incepator rareori se baga sa faca ca prima lucrare o macheta de nava de la zero fara sa aiba cat de cat un indrumator (sfatuitor, sau cum vreti sa-i spunem) si de cele mai multe ori renunta pentru ca nu i-a iesit nu stiu ce piesa, ca nu este corpul navei simetric, sau pentru ca n-are posibilitatea sa confectioneze diverse piese.
In situatia asta, cei mai multi perfera un kit. Un kit din lemn inbina destul de bine astfel de cerinte. Are piese preformate, vine cu multe piese deja prelucrate, dar vine si cu piese ce trebuiesc confectionate in tehnici identice cu cele constructiei intregii nave de la zero folosind, insa un minim de scule.
Un astfel de kit, cat de cat asemanator cu cel de la DeAgostini ar costa cam 7 - 15 sute (d-astea de le zice noi sau leuroni), dar daca cel ce tocmai s-a apucat constata ca nu-i place, ca n-are timp, ca mai bine se ocupa ce columbofilie, etc. ramane cu o cutie de piese si ceva inceput pe care este posibil sa nu mai poata sa-l vanda.
Un kit de genul celui de la DeAgostini, daca nu mai ai chef sa-l continui, nu mai cumperi mai departe si gata si de regula cine vede ca n-are chemare catre a face asa ceva sigur se lasa pana la numarul 20. Per total distractia l-a costat mai putin decat un kit similar luat cu banii jos.
Bafta!
Aceasta postare a fost editata de crios: 09 February 2011 - 03:52 PM