PrietenCuGicu, la 9 Apr 2011, 18:12, a spus:
prietene..esti de la deagostini?
Prietene, daca cineva iti spune adevarul, nu inseamna ca e de la DeA. Pretul, este o suma de cheltuieli (personal, contravaloarea hartiei, editarea revistei, contravaloarea placajului si decuparea acestuia, ambalare, transport, distribuire, marketing, etc.), TVA si adaos comercial. Daca ne convine sau nu, este o chestiune pur obiectiva. Nimeni nu este obligat sa il plateasca, mai ales ca avem posibilitatea sa vedem ce ne pregateste editura in numerele viitoare urmarind site-ul rusesc. Variante pentru toate buzunarele gasesti, daca cauti pe forum, cate vrei. De la construirea unei machete de la 0, dupa planuri, aceasta fiind si varianta cea mai ieftina (inclusiv SIB cum am vazut la un coleg de forum), pana la achizitionarea de kit-uri de diferite dificultati de la producatorii consacrati.
Punctual, daca cumva nu iti functioneaza functia de cautare a forumului, iti pot spune ca eu am aflat ca majoritatea magazinelor de bricolaj au raioane mai mici sau mai mari de hobby, unde gasesti multe lucruri utile, de la materiale de orice fel la scule si accesorii. De asemenea, am aflat ca unele librarii mai comercializeaza placaj (o tempora...), asa ca iti mai trebuie doar un traforaj pentru a-ti confectiona cate sipculite vrei la cel mai mic pret.
Spor la modelit!
P.S. Incearca sa deslusesti semnatura mea. Nici eu nu reusesc intotdeauna, dar ma straduiesc
Aceasta postare a fost editata de eddie: 09 April 2011 - 06:04 PM