SteelMaster, la 27 Jan 2011, 21:16, a spus:
Din pacate, a noastra-i doar ca productie, realizarea nu-i autohtona. Asta-i si cauza detalierii mai bune.
Am vazut-o si eu, chiar daca subiectul nu prea ma atrage, asta este.
Rotile ... de multa vreme am, printre piesele de folosit candva, si cateva roti de acest tip.
Fiind o roata relativ standard, nu-i nici bai si nici de mirare ca este aceeasi.
Bucataria germana de campanie folosea si acest tip de roti.
Fiind un fast build, no comment. Buna de pus in peisaj de catre cei care fac diorame.
Nu cumva este belgiana...
Se pare ca la roti ar fi un pic de discutat, rotile la Hf2 avand acelasi diametru (1,2 m) dar o latime de 70 mm pe cand cele de la Hf1 de exemplu, ar fi avut acelasi diametru insa o latime de 50 mm. Oricum cred ca este un detaliu insignifiant, o diferenta de 2 cm in realitate fiind greu peceptiblala scara 1/72....
Nu numai ca este fast build, ci chiar este un snap build....insa eu am lipit-o pentru o mai buna stabilitate (mai putin rotile si sistemul de prindere a cailor..
dani, la 28 Jan 2011, 02:24, a spus:
Foarte faina,atat caruta cat si vopsitoria.
Ce n-am inteles insa,caruta nu va avea cai?Banuiesc ca e un viitor kit Pegasus...
Multumesc mult dani, caruta va avea cai insa fiind inca acesta este un test shot iar la gloabe mai este ceva de lucru...de altfel, si caruta va mai suporta unele mici modificari in varianta pentru piata...
Nu, nu este Pegasus Hobbies ci alta companie de pe acel continent...
Oricum azi sau maine cel tarziu, sper sa incarc alte imagini cu aceasta caruta insa imbunatatita....
Aceasta postare a fost editata de Panzer_Grenadire: 01 February 2011 - 02:20 PM