Pagina 1 din 1
intrebare cockpit !
Postat 18 January 2011 - 10:43 AM
Salut, uite aici un mic ghid (cu poze) despre cum sa maschezi cupola: http://www.swannysmo...m/Canopies.html
In general, poti folosi banda adeziva de hartie (de la magazinele cu piese auto, este ceva mai "puternica" decat banda adeziva Tamiya de exemplu, dar cum nu ai vopsea pe sub ea de care sa te ingrijorezi, e taman buna). Ca sa nu ai probleme cu vopseaua care ar putea sa se infiltreze pe sub ea, foloseste o scobitoare pe marginea benzii, sa asiguri un contact bun.
In general, poti folosi banda adeziva de hartie (de la magazinele cu piese auto, este ceva mai "puternica" decat banda adeziva Tamiya de exemplu, dar cum nu ai vopsea pe sub ea de care sa te ingrijorezi, e taman buna). Ca sa nu ai probleme cu vopseaua care ar putea sa se infiltreze pe sub ea, foloseste o scobitoare pe marginea benzii, sa asiguri un contact bun.
Postat 18 January 2011 - 01:35 PM
Inteleg ca vopsesti la pensula. In acest caz, atentie cum vopsesti (dinspre masca inspre rama, nu invers!), altfel o sa-ti ramina o dunga inestetica. Daca ai mina sigura, poti vopsi direct, erorile fiind corectate ulterior cu o bucatita de plastic, astfel nu zgirii cupola.
Postat 18 January 2011 - 01:38 PM
Poti folosi funcia CAUTA, si poti gasi raspunsuri la problemele care s-au mai discutat pe forum. Daca nu s-au mai discutat, atunci intrebi ca lumea te ajuta. Pana atunci, arunca un ochi pe astea http://www.cartula.r...muri-t7667.html
Sfatul meu e sa te uiti in special prin sectiunea de Tehnici, SA AI RABDARE SA CERCETEZI TOPICELE RESPECTIVE (care te intereseaza) si iti zic asta pentru ca desi rabdarea este o virtute, poate aparea tendinta de a trece fugitiv peste multe lucruri importante (si e pacat).
Spor si numai bine!
Sfatul meu e sa te uiti in special prin sectiunea de Tehnici, SA AI RABDARE SA CERCETEZI TOPICELE RESPECTIVE (care te intereseaza) si iti zic asta pentru ca desi rabdarea este o virtute, poate aparea tendinta de a trece fugitiv peste multe lucruri importante (si e pacat).
Spor si numai bine!
Postat 18 January 2011 - 01:45 PM
Z-mare, la 18 Jan 2011, 13:35, a spus:
Inteleg ca vopsesti la pensula. In acest caz, atentie cum vopsesti (dinspre masca inspre rama, nu invers!), altfel o sa-ti ramina o dunga inestetica.
Acest sfat l-am gasit aproape imposibil de pus in practica. Mai ales la latimea ramelor, nu exista decat un singur sens de miscare a pensulei: de-a lungul ramei. Daca vii dinspre masca spre rama, impingi vopseaua in masca opusa.
Eu recomand sa vopsesti la liber, si sa ai un betisor cu bumbac imbibat cu apa la indemana, sa stergi imediat daca iti scapa pensula gresit.
Postat 19 January 2011 - 12:02 AM
deci pot sa folosesc banda adeziva pentru construirea cadrului cockpit-ului ... OK !
gabriel chelaru :inca sunt incepator in domeniul asta si am vazut subiectul acela ! insa nu l-am inteles sub termenul de "mascare" ;)
gabriel chelaru :inca sunt incepator in domeniul asta si am vazut subiectul acela ! insa nu l-am inteles sub termenul de "mascare" ;)
Aceasta postare a fost editata de Adrian1995: 19 January 2011 - 12:02 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1