FW este luat de la Tamiya dar cu plastic AMTech la care au mai adaugat ei jamba fata un chilot si un Kettenkraftrad. Ce pot sa spun despre acest kit ca e demn de Tamiya iar daca ai 2 zile libere il termini, fiind destul de simplu. Carenajele jambelor spate sunt un pic ciudate in sensul ca in cazul escamotarii rotile nu ar avea loc si aripile mi se par groase pe toata lungimea lor avand aceiasi dimensiune, oricum sa nu fiu rautacios este o macheta facuta dupa o poza, schitele originale fiind undeva pe la rusi si americani. Rezervorul suplimentar dupa parerea mea arata prea american la forma. Af fi vrut sa montez 2 rezervoare acrosate pe aripi dar nu am avut la dispozitie decat unul asa ca il montez central cum arata in instructiuni. Cu vopsirea stau in dubii pentru ca am gasit pe net o multime de exemple care mai de care mai atractive. Am uitat, primul avion la care folosesc kit la roti.
![:drinks:](http://www.cartula.ro/forum/public/style_emoticons/default/wacko.gif)
He-162D este un kit Dragon care de fapt este versiunea A-2 la care au adaugat aripile dintr-o singura bucata fiecare, ceva defecte de imbinare dar prezenta PE urilor mi-a mai atenuat supararea, PE uri in principal pentru motor, asta pentru cine il construieste cu capota deschisa, lucru pe care eu nu il fac.
Daca nu ma paraseste cheful urmeaza un Me 262 A-1a/U4 de la Hobby Boss care mi se pare mai calitate decat cel de la Tamiya, un Me 263 A1 de la Czech Model si un Do 335A Pfeil de la Tamiya
Ma mai pasioneaza Me 1101 si Ba 349a Natter de la Dragon, daca mai stiti ceva proiecte deaste la 1/48 va rog sa-mi spuneti si mie poate mai cumpar cate ceva