Al doilea Alouette la scara 1/72 pe care il fac. De fapt l-am facut in paralel cu varianta navala cu nr de inmatriculare 39. Am utilizat macheta Heller varianta Gendarmerie. Am vopsit la pensula utilizand urmatoarele culori Revell mate: Dark Green 39, Dark Earth Matt 82, Beige 314, Light Blue Matt 49, Black Anthracite 09, Yellow 15, Ferrari Red 34 si Silver 90. Peste vopsea am dat o mana de lac lucios 01. Am utilizat pentru diluare diluant universal 509. Decalurilie au fost cele pentru Mill Mi 4 si Mig 21/29 de la Parc Models.
Pe langa kit-ul de baza am incropit lansatoarele de proiectile reactive nedirijate(impreuna cu bratele si punctele de acrosare), mitraliera este de la MiniWorld nefiind cea pe care am comandat-o intrucat cei de la machete.ro au schimat produsul fara sa ma anunte (dar nu e o paguba prea mare), bancheta pentru locurile din spate, centurile de siguranta, pedalele palonierului, cablurile de la elicea principala, si aparatorile efuzoarelor.
continuare poze
Atasez si o serie de poze cu cele doua Alouette pe care le-am facut. Sper sa reusesc sa le refac la o scara mai mare 1/48 sau chiar 1/32 desi nu prea am gasit Alouette III la scara asta si am impresia ca nu se mai fabrica. Sunt primele machete pe care le fac dupa o pauza de 5 - 6 ani. Sper sa ajung cat mai curand la un nivel mai decent in ceea ce priveste vopsitul. In ceea ce priveste pozele nu am avut o lumina mai buna pentru a face poze mai clare.
Pagina 1 din 1
1/72 Heller Alouette I.A.R. 316 B Varianta inarmata care a zburat la revolutie de pe aerodromul Tuzla
Postat 14 January 2011 - 03:58 PM
Lansatoarele le-am facut din rama in care au fost prinse piesele, suporturile le-am adaptat tot din niste mici bucati de rama care s-a nimerit sa aiba pe una din parti doua protuberante. Cele doua brate le-am facut din fludor pe care l-am modelat usor dupa fuselaj si le-am lipit cu super glue.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1